|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 21:41:32   
mami Lea
Danes sem preizkusila trak za nošenje otroka.
Noro, super, krasno, fenomenalno.:bravo::bravo::bravo:
Naš Martinček ni bil še nikoli tako miren in priden. V vozičku je začel ponavadi jokat, v štorklji se je drl, kot bi ga dajali iz kože, da ne govorim o kenguruju.
Prijateljica mi ga je posodila in sem zelo zelo zadovoljna.
Trak je dimenzij 75x460 cm.
Zaraho širine trakov se ti teža porazdeli po celem hrbtu saj naramnice pridejo čez cela ramena, od vratu do konca ramen.
Cena tega traku je bila 30.000,00 sit, ker je baje narejen iz nekega posebnega neraztegljivega in zelo mehkega materijala, ki ne žuli (in res je tako).
Ker pa je 30.000,00 SIT res preveč za moj študentski žep, sem se odločila, da bom trak sešila sama iz starih rjuh.
Sama poznam samo en način za nošenje otroka in me zato zanima, če ima morda kdo kakšna navodila, kako se da otroka nositi na različne načine.
Že v naprej vsem za odgovore in en lep pozdrav od našega sončka, ki sedaj pridno :muca:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 21:46:38   
mami Lea
Se je v tole moje sporočilo prikradel tiskarski škrat :)- zato popravljam:
Zaradi širine trakov IN NE Zaraho širine trakov
Že vnaprej vsem najlepša hvala za odgovore in en lep pozdrav IN NE Že v naprej vsem za odgovore in en lep pozdrav

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 22:05:34   
mami Lea
Našla sem navodila.
Nekaj časa nazaj je Seven objavila ta naslov in se ji za to najlepše zahvaljujem. Stran je res zelo uporabna.
veliko animacij, slik...

http://www.mamatoto.org/portalVBVS/desktopdefault.aspx

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 22:19:27   
kimi
full dobra stran. hvala

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 23:32:14   
Anonimen
Lea, abea na MONu ga je prodajala...morda ga ima še. Poglej tukaj: http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=54084&t=54041

(odgovor članu mami Lea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trak za nošenje otroka
23.10.2004 23:44:18   
mami Lea
Ribica najlepša hvala za to informacijo, vendar sem se odločila, da ga naredim sama, ker me bo definitivno prišel občutno ceneje. Na omenjeni internetni strani imaš mamreč navodila za izdelavo le-tega. Če kdo želi mu jih lahko pošljem.
Lp. Lea

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?