Magi* -> RE: KATERA KREMA PO 30. LETU (24.5.2007 16:21:32)
|
karamela, to vse skup je en lari-fari. koža se stara, pa če si namažeš nevemkaj gor. krema itak ni dovolj pametna, da bi vedela koliko stara je tvoja koža.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] takoj, ko boš brez kreme, te bo zategovalo, pa če si prej mazal gor La Prairejevo kremo za 500EUR ali pa kako poceni kremo. kremo si je potrebno kupit tako, da paše koži. če je premalo vlažna in luskasta - potem vlažilno. če je mastna in premalo vlažna, potem zopet vlažilno ampak brez maščobe (olj). edino, kar pa res kožo hitreje postara, je sonce. zatorej je fino, če krema vsebuje začitne filtre za UV žarke. tak da se nikar ne sekiraj, da kaj zamujaš, če nimaš veliko denarja za kremo. kupi kremo, ki tebi odgovarja in se redno maži in ne praži preveč na sončku - pa boš še dolgo zgledala mladostno. jaz uporabljam cliniqueovo superdefence - zato, ker mi edina ne dela mozoljev, lusk, ne zateguje - skratka mi ful paše. cenovno je med dražjimi, ampak mi ni žal tistih 50 EUR, pa še uporabljam jo zelo dolgo (že od januarja, pa še nisem ponucala celega lončka). katera bi pa tebi pasala je pa odvisno od tvoje kože. napiši kaj več o tem, pa ti mogoče kaj pametnega svetujemo.
|
|
|
|