Martina27 -> GROZEN KONEC PORODA!!! (23.10.2004 15:49:27)
|
Pozdravljene! Včeraj zvečer je mojo najboljšo prijateljico začela bolet glave.In ker se je še zraven glavobola pojavila močna slabost,je njen fant poklical v porodnišico(noseča je bila 39t)povedal kaj ji je in so mu rekli,da ji naj da en aspirin.Ona je to vzela šla spat in danes ob 4 zjutraj jo je prebudil glavobol in slabost,ki se je stopnjevala v zelo močno bruhanja. Fant jo je na hitro odpeljal v bolnišnico,kjer so jo takoj peljali na pregled in ji naredili carski rez. Čez kakšnih par minut je prišel do njega zdravnik in mu rekel,da se mora odločit al rešijo otroka al ženo.Prijateljico so rešili fantka pa žal niso mogli:(( Jaz sem tako žalostna,kar ne morem nehat jokat,ker vem,da se ji je v eni sami sekundi porušil ves svet,ki ga je gradila.:(( Vem,da to ni dobro zame,predvsem pa ne za mojega pikeca ampak ko pa je to tako hudo in na koncu si mislim,kaj pa če se to zgodi meni. Včasih je ta svet tako zelo krut,pa nič ne moremo proti njemu.Bogo malo bitjece,še prav ni začelo živet,pa je že moralo umret.:((:((:((:((:(( Morala sem si malo olajšat svojo dušo in srce,ki sta trenutno polna bolečine in žalosti!!! Martina 24t
|
|
|
|