|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost v nosečnosti
24.5.2007 14:15:35   
Anonimen
Kako je kaj z spolnostjo v nosečnosti?
Čeprav jo priporočajo...vam je zelo do tega ali bolj malo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 14:20:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spolnost v nosečnosti
24.5.2007 14:29:58   
Anonimen
Meni, za razliko od prvič, čisto nič ne paše.
Na začetku me je še mal imelo, zdaj pa nič več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2007 14:39:35   
Anonimen
Meni je na začetku full pasalo, na sredini sploh ne, zdaj proti koncu mi full paše user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2007 14:43:36   
lemavrica
Na začetku mi ni pasalo zaradi slabosti in vsega, zdaj mi pa paše tko srednje.Bomo vidli kaj bo proti koncu.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2007 15:02:27   
BaByGiRl
Prvo nosečnost sploh nisem hotela slišati o sexu, tole drugo, mi ga pa ni bilo nikoli dovoljuser posted image  

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2007 15:36:30   
MissLady
Pri meni ni nobene razlike... mi isto paše kot takrat ko nism bila noseča.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2007 16:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Meni je na začetku full pasalo, na sredini sploh ne, zdaj proti koncu mi full paše user posted image user posted image

enakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2007 17:23:42   
majrim
ufffff,meni pa vedno paše.....zdaj proti koncu nosečnosti še toliko bolj,ampak kaj,ko je moj dragi tak previdnežuser posted image ...se tako boji,da ne bi našo punčko prej spravil na svetuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 17:57:09   
Anonimen
So dnevi in tudi tedni, ko se še spomnim ne na to, potem pa pride dan, ko se mi strgauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 17:58:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2007 21:12:57   
CUKRČEK
Če ti paše potem sexaj....silit se je pa brezveze. Midva sva zdaj, ko imam že oooooorng trebuh bolj poredko "pridna"....ko pa sva, pa sexava bolj kot kaka upokojenca(boli križ pa podobnouser posted image ).....se navajava na stara leta, da takrat ne bo šokov.user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2007 22:52:48   
Anonimen
midva sicer biuser posted image sam se dostkrat konča tko, da se valjama od smeha, ker vse skp zgleda kot ena komedijauser posted image trebuh napoti pa duši me kolki me bolijouser posted image sj ne veš kak bi se dal zraven....se pač bolj cartamouser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2007 22:53:01   
Ajvy
Meni pa ( na žalost) niti na misel ne pride, se mi moj že kr orenk smili user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2007 8:26:23   
Anonimen
Nama obema ne pride na misel. V začetku se imela krče...tako da je sex odpadel, nato pa, ko je videl na nuhalni otroka...ni šans, sex odpade tako z ene kot druge strani. Sploh ne vem če bova še znala user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2007 8:43:41   
hokejistka
Meni se tudi nič ne lušta user posted image . Bogi moj dragi, ker mora sam zase poskrbet. Upam, da bo kmalu bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2007 9:32:00   
scubadiver
Meni ne paše kaj preveč moram priznati, sicer pa sem tudi mojega od prvega pregleda dalje zelo težko prepričala da sva. Ko je videl otročička na UZ se mi zdi da se je ustrašil da ga bova poškodovala. Tko da mislim, da tud on nima neke blazne želje. Bolj poredko, pa takrat bolj paše user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2007 10:12:49   
Laubica
Meni pa je v prvi nosečnosti non-stop bilo douser posted image zdaj pa zaradi izcedkov in krčev prve 4 mesece sploh nismo smeli tako da sva se drugač cartala,zdaj mi pa kar paše je pa moj takooooooo previden da me včasih kar jezi.Mi je pa g. rekla da obvezno z kondomom ker sperma povzroča krče

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.5.2007 11:32:07   
skokica1
No js sem v 39 tednu in me zanima a mislite da bi res lahko s tem sprožila hitrejši porod?
Problemov v tem času s spolnostjo pa sploh nisem imela, skoz bi, zej se pa mal bojim.
Po porodu pa pol itak neki časa nebo mogoče, zato bi še zej izkoristila user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.5.2007 12:17:20   
sanci
Meni pa še vedno full pašeuser posted image user posted image user posted image , najboljše pa je vsaki tretji dan.user posted image

Sanči

(odgovor članu skokica1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.5.2007 12:17:30   
Anonimen
user posted image no, če v 39 tednu sprožiš porod s tem, po moje ni take panike.....verjetno celo bolš kt ono nadležno čakanje če je fejst čez rokuser posted image mal heca......no, men ni nkol minlo, razen na začetku čist pa res, ker sem mela z ledvicamo težave in sem zarad antibiotikov fasala hudo vnetje....takrat smo abstinirali, ker ni blo možno, drgač je pa že luštn se mal pocartat......akrobatov se pa res ne gremouser posted image

(odgovor članu skokica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.5.2007 14:47:42   
birdy
Kar se mene tiče bi jst skoz seksala. Tud 3x na dan, če bi lahko. Samo je žal moj dragi tok utrujen, da zvečer pade v pojstlo pa zaspi. Ampak vsen vsak drugi ali tretji dan seksava. Mam pa eno vprašanje. A še kera sanja take zelo spolne sanje? Meni skoraj vsako noč med sanjami pride. Kot da bi imela mokre sanje...  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.5.2007 15:56:44   
AnaB.
Pri meni so pa obdobja, ko mi skoz paše in seksa sploh ne morem iz glave zbit, včasih pa mi niti ne paše tolk...sicer pa Birdy, hvala enako glede sanj user posted image user posted image . To se mi dogaja že od začetka nosečnosti in je prav finouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.5.2007 16:04:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Meni se tudi nič ne lušta user posted image . Bogi moj dragi, ker mora sam zase poskrbet. Upam, da bo kmalu bolje user posted image

Zakaj bi pa moral on sam zase poskrbeti, če lahko ti pomagaš user posted image user posted image Šala

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.5.2007 21:47:16   
mala pikica
Meni tudi nič kaj preveč ne paše, pa se mi tudi moj dragi smili...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!