spisek potrebnih stvari za na morje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

sreca212 -> spisek potrebnih stvari za na morje (24.5.2007 11:08:21)

Ali ima katera spisan spisek vseh stvari, ki jih potrebujemo za na morje za dojenčka (moja bo stara 6 mes); kje zavarujete otroka za letovanje za Hrvaško; ali naj vzamem s seboj prenosno posteljico -glede na to da doma spi v svoji sobi v svoji posteljici ali naj spi kar z menoj v postelji (grem na morje z mojo mamo in ne z možem :( in je ne bi rada navadila spati z nami; ali je potrebno s seboj vzeti vse njene igrače (igralna podloga),...... joj tok mam vprašanj, pa ne bi rada komplicirala toda očitno ravno to delam a ne :)
hvala za odgovore.

eya -> RE: spisek potrebnih stvari za na morje (24.5.2007 11:19:57)

Mi vzamemo sabo prenosno posteljico, je fajn, sploh pri tako majhnem, ki gre še čez dan večkrat spat in veš, da nima kam pasti. Igrač ni treba veliko vzet, kako, s katero se zna zamotit.

Vzemite s sabo svečke ali Calpol, termometer, fiziološko, vato, kakšen obliž, mogoče alkohol. Pa klobučke za senco naredit. Mogoče tudi UZ lučko proti komarjem, če misliš, da jo boste rabili.

honey -> RE: spisek potrebnih stvari za na morje (24.5.2007 13:48:05)

Če je vajena spati v svoji postelji, potem le vzemi prenosno s sabo. Mi je sicer nismo potrebovali, ker je spal pri nama, tako da je bilo krame malo manj. Čez dan je pa itak spal v vozičku ali pa v otroškem ležalniku na plaži pod borovci. Ker smo bolj zaspanci, smo hodili na plažo zelo pozno (okrog 11, 12), ko so drugi odhajali s plaže in smo šli s plaže zvečer 18, 19 (ko so drugi spet prihajali) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Imeli smo tisti polšotor za senco in nismo potrebovali nobenih marel oz. senčnikov in podobnih stvari, blizu je bil tudi borov gozdiček,imeli smo edino kakšen klobuček, ko smo šli  v vodo ali pa kapico s šiltom. Igrač nismo imeli skoraj nobene, ker se je mož igral z njim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], imela sem pa skoraj komplet njegovo garderobo, ker smo šli v 2. polovici avgusta in nisem vedela, kakšno bo vreme.

Kar pa se tiče "lekarne", sem imela Calpol sirup, termometer, obliže, ki jih imam itak ves čas s sabo in to mislim, da je bilo to. Ker glede na to, da je bil takrat star 5 mesecev, res nisem jemala nič drugega s sabo, ker itak, če bi bilo karkoli narobe, bi morala iti z njim k zdravniku. Zavarovanje sem pa naročila pri ZZZS na njihovi spletni strani za vse 3 in sem dobila tiste evropske kartice. Hvala bogu jih zaenkrat še nisem nikoli uveljavljala. Tako da mislim, da ni potrebno preveč komplicirat. Uredi si zdravstveno zavarovanje in to je najbolj važno.

kobacaj -> RE: spisek potrebnih stvari za na morje (24.5.2007 14:02:55)

Ojla!

Mene pa samo zanima če katera mogoče ve kje lahko kupim omenjeno UZ lučko proti komarjem? Že kar nekaj časa nazaj so jo imeli v DM-u, pa je nisem takoj kupila zdaj jo pa nikjer več ne najdem. Hvala

eya -> RE: spisek potrebnih stvari za na morje (26.5.2007 13:05:55)

Poglej še v Pikapolonici, mi smo jo tam lani kupili, ali pa mogoče v kaki drugi trgovini za otroke.

Stran: [1]