matejos
|
Pozdravljeni. Sam sem imel grozljive težave z glivicami, kronično so se pojavljale eno leto, na več mestih, širitev nisem mogel ustaviti z nobeno kremo, metodo, pripravkom... Pomagal ni lamisil, niti tablete, kaj šele canesten, ki ne deluje biocidno ampak samo biostatično. Pomagal je začasno le koncentriran kis, ki je pobil glivice na površini, ki sem jo nato namazal s kremo in povezal s folijo. Tudi to dolgoročno ni delovalo. Potem pa sem našel način, ki je v 4 dneh uničil glivice za vselej. Rešitev je JADRANJE. Po 4 dnevih jadranja v maju so kolonije glivic velikosti dm2 izginile na podlakti, nadlakti, rami in desni lopatici. Ujel sem teden dni na morju, ko smo imeli samo sonce in veter, nič dežja. Pomembno je tudi, da se ne tuširate, kajti na jadranju se ne potite, če pa se,ob konstantnem vetru pot izhlapi v sekundi, tudi ko ste oblečeni. Ker ni potu, glivice crknejo, dobesedno, v par urah. Ker se ne tuširate, dovolite koži, da se brani sama, saj tuš geli uničujejo maščobne kisline na koži, ki delujejo protektivno. Pri tem sem bil ves čas oblečen v trenirke, flise, jadralske jakne, goretex ipd. Jadranje me je stalo 200 eur, pri čemer sem videl še precej lepot. Za odpravo glivic do tedaj sem zapravil cca 500eur brez uspeha. Sedaj, pol leta kasneje, glivic kljub obisku savne ni več na spregled. Po izobrazbi sem mag. farm. in mogoče vas to prepriča Če kdo želi podrobnejše informacije, naj se kar oglasi, to informacijo širim iz veselja, ker sem se te nadloge rešil po enem letu boja in psihičnih težav. Eno leto stalnih bitk brez resnega uspeha potem pa naključna rešitev v 4 dneh in to praktično brez boja PS: verjamem, da ima lahko podoben učinek teden dni na zimskem morju z vetrom in mrazom ali pa teden dni v kakšni puščavi, mogoče celo v gorah.
< Sporočilo je popravil matejos -- 6.9.2010 21:08:18 >
|