|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadne skutice
23.5.2007 13:35:43   
BELINEA
Me zanima, kdaj ste začele z jogurti, sadnimi skuticami( frutcherge-joj, kako sem to napisala). Stari smo 6 in pol mesecev!Prosim pomoč!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadne skutice
23.5.2007 13:54:03   
eya
Z jogurti in skutami smo začeli po 8. mesecu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2007 14:00:57   
Samoyedka
Jogurte in fruchtzwerge sem mu začela počasi dajati nekje po 6.mesecu. 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 14:46:02   
Anonimen
Jogurte in fruchtzwerge sem mu začela počasi dajati nekje po 6.mesecu.

Enako

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 16:53:13   
total
Nekje po 6 mesecu.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2007 19:24:11   
Strawberrie Cherrie

Jap, še posebaj fruchtzwerge, ki imajo več Ejev kot skute je ful priporočljivo dajat čimprej.

IZVIRNO SPOROČILO: BELINEA

Me zanima, kdaj ste začele z jogurti, sadnimi skuticami( frutcherge-joj, kako sem to napisala). Stari smo 6 in pol mesecev!Prosim pomoč!user posted image

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2007 20:40:04   
BELINEA
Bi bilo torej boljše dajat skuto in zraven zmešat sveže sadje? Kakšen pa jogurt, sadni, navadni, z manj maščobe??' Sem že čisto zmešana, kaj kdaj dat!!Aja, kaj pa sladoled? Moje sosede ( VEDNO PAMETNE), rečejo, da ji že lahko dam malo sladoleda!? Kaj pravite pa na to?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 22:46:30   
*Uršula*
jest ji sladoleda rews še ne bi dala oz. ji ga sploh še nisem in ne bom pa je stara10 mesecev. Drugač ji pa jaz dajem navadni ego jogurt, pa jogurt od čebelice maje - sadni, pa skute od ljubljanskih mlekarn, pa topfen creme, pa fruhcverge, ...

lp

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2007 8:50:50   
Arabela
Naša je že polizala malo domačega sladoleda (stara 8.mesecev) pa je bilo vse ok... ji je prav pasalo...
Drugače pa smo z mlečnimi izdelki začeli tam nekje okrog 7.meseca...
Naša obožuje skuto (lj.mlekarne) s podloženim sadjem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 11:19:27   
julam
Mi smo začeli z jogurtom in skuto ok 7m. Sem pa tudi jaz bolj za natur varianto in ponudim navaden jogurt/skuto z vmešanim sadjem - najbolj tekne vmešana banana, ker je fajn sladka, če pa dodaš še malo cimeta, je pa sploh njami. Moja2 čmrlja sta oba navdušena. Ko pa je seznam sadja že večji (npr jagode, pomaranče, kiviji,... ) je pa tudi okus bolj bogat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 15:30:14   
Samoyedka
London Paris, jih ne zmaže vsak dan štiri, ampak vsake toliko. Pa mimogrede- svinjarija je povsod, je pa marsikje ne napišejo na deklaracijo. Bi bila pa jaz tudi veliko bolj srečna, če bi mali hotel jesti obično skuto, pa sadje zraven zmešano, ampak ga ne dobim na finto kakorkoli obrnem user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2007 7:40:14   
livia
Mi smo dali nekje med 7 in 8 mesecem.

Navadne skute zmešane s sadjem ne mara, poje pa vsak dan 1 Fruchtzwerge.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2007 12:54:12   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: BELINEA

Bi bilo torej boljše dajat skuto in zraven zmešat sveže sadje? Kakšen pa jogurt, sadni, navadni, z manj maščobe??' Sem že čisto zmešana, kaj kdaj dat!!Aja, kaj pa sladoled? Moje sosede ( VEDNO PAMETNE), rečejo, da ji že lahko dam malo sladoleda!? Kaj pravite pa na to?user posted image user posted image user posted image

Jogurte in skute (pa kasneje tudi mleko) vedno dajaj polnomastne, ne kake light variante. Za sladoled bo pa tudi po moje še dovolj časa, da ga bo jedla.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.