honey -> RE: kaj na steno kuhinje (23.5.2007 14:29:20)
|
Glede na to, da ne bom imela visečih omar v kuhinji, mi ploščice niso všeč, ker se mi zdi, da bi stale "v luftu". Začela sem iskat druge variante in sicer: - steklo: mi ni všeč, ker je non-stop pucanje na pucanje, - PVC ala linolej mi tudi ne potegne preveč, ampak samo estetsko, nobenega drugega razloga, - kerok: absolutno predrago, - granit: takoj, če bi le imela toliko denarja, da bi dala pult in oblogo iz granita[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], - v igri je bila tudi pralna barva, ampak - odločili smo se kar za lak. Sicer to zgleda tako, da steno normalno pobeliš oz. pobarvaš z željeno barvo, nato pa jo samo prelakiraš, kot bi si npr. nalakirala nohte in bi šla čez barvni lak še s prozornim. Glede na to, da bo kuhinja rdeče-siva, bo stena tudi siva, v lak pa bomo zamešali rdeče lističe, da bo malo popestrilo vse skupaj. Variant imaš ogromno, je pa odvisno od tega, kaj ti je všeč in kakšen človek si - jaz sem šla na to, da se ne bo vse videlo oz. poznalo, ker imam zdaj v kuhinji take črne sijaj ploščice in se pozna na njih čisto vsaka pikica in mi gre prav na živce. Zato sem hotela v novi kuhinji vse bolj tako, da se ne bo poznala vsaka malenkost.
|
|
|
|