Anonimen -> Kako zadihat? (23.5.2007 13:08:56)
|
Upam da ne bom preveč komplicirala..v glavnem.Moja punčka je stara 7 m in je z obeh strani žlahte ful zaželjena.Ker sem na porodniški in imam čas jo pač povsod vzamem sabo.In tukaj je srž problema.Živimo pri naših doma,tko da moji ne težijo tok ko njegovi kar se tiče varstva.Dons peljem avto na servis in bo šel tast z mano ker nimam pojma kje je ta mehanik pa pravi tašča dej jo prpel pa jo tuki pust jo bom jst mela.In ji lepo vljudno razložm da jo bom vzela sabo ker bom avto pustila tm pa šla z vozičkom na kavo ker smo zmenjene z eno kolegico.In spet trmari,pa sej jo bom pazila, ane mala bomo šle na gredo...v glavnem hočem povedat,da ne morem normalno zadihat ker sem non stop okupirana z njihovo družino,če se mi tašča ne sili zraven na kavo s kolegicami mi pa nečakinje od mojga porinejo.Sej vem,mala je luštna in je zanimiva pa fino je vozek rint...sam halo,še moj ne sili tok v mene.In dons je tašča zagrabla voziček in ga s tamalo vred nesla po stopnicah pred hišo.Men se je srce ustavilo ko sem jo vidla kako lovi ravnotežje pa se prestopa postopnicah.Morm povedat da ni več rosno mlada 60+,pritisk jo daje pa še debela je tko da nima glih ravnotežja.Ko sem pol mojem to omenla v avtu je ponoru in verjetn ji je že kej reku,glede tega se popolnoma strinja z mano.Zakaj ji nisem rekla?Sem ji obzirno namignla da ni glih varno tkole,sam kaj naj pri njej je težko proti vetru scat..Kako naj omejim oz.ne nočem jo distancirat od žlahte,kako naj si izborim tisto eno prokleto kavo,ko pa morjo non stop vedit kam,s kom,kako,zakaj,kok časa in seveda,zakaj mala s tabo? Mal sem skomplicirala in če se vam da odgovarjat hvala, LP
|
|
|
|