Freycha -> RE: Kako do druge ginekologinje? (23.5.2007 14:44:38)
|
No, moja zgodba je bila taka, da sem se iz LJ v MB preselila. Pa sem še mislila ostati pri dr. Zoretu, ker je res dober ginekolog, ampak ko sem izvedela, da sem noseča, potem sem še celo krvavela in pristala v bolnici mi tudi na misel ni prišlo, da bi hodila v LJ. In ko sem prišla v ambulanto sedanje G, sem sestri povedala, da bi se rada naročila pri tej G na pregled, pa mi je takoj nazaj zabrusila, da tako pa ne gre, potem sem ji pa razložila, da sem preseljena, da rabim novega G in da sem noseča, pa je sestra samo rekla: jah potem pa tako povejte..... in sem takoj dobila datum. V glavnem očitno sem imela srečo... Sicer pa, če se ne motim, so še vedno vsi G na ginekološki kliniki v popoldanskem času plačljivi, kar pomeni, da se lahko pri njemu naročiš in prideš na pregled. Ko boš pa pri G, pa ji/mu povej za zagato in te bo zagotovo vzel.... tako je mene ta dr. Zore, ko sem povedala, da k prejšnji G ne grem, da so mi njega priporočili in da naj mi pomaga......Včasih je treba pač iti skozi zadnja vrata notri, če hočeš kam priti.... Pa vso srečo!
|
|
|
|