Kje se poročiti - civilno (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

natasarobi -> Kje se poročiti - civilno (22.5.2007 22:45:52)

Ojla!
Zanima me kje v Sloveniji so kakšni dobri kraji za poroko - samo civilno.

Kaj storiti, če se poročiš v drugi občini kot stanuješ? Vesela bi bila še kakšnega kratkega postopka/nasveta kako se zadeve pravilno lotiti.

Marogica -> RE: Kje se poročiti - civilno (22.5.2007 23:27:44)

Doma, na vrtu. Jaz bi se, pa se takrat ni dalo...

klavdijas -> RE: Kje se poročiti - civilno (23.5.2007 7:28:08)

Vila Bistrica :
http://www.vila-bistrica.si/

Ali pa škofjeloški grad.

Lp,

Klavdija

LUNA06 -> RE: Kje se poročiti - civilno (23.5.2007 9:53:59)

grad Bogenšperk

lemavrica -> RE: Kje se poročiti - civilno (23.5.2007 10:03:21)

Grad Otočec- lepa okolica, lepa dvorana ( lahko tud zunaj ) in predvsem krasen pooblaščenec g.Kukec in matičarka. Naredita ful lep obred v katerega data še malo osebne note in je res nepozabno.
Pa niso to samo moji še sveži vtisi ampak pri nama so bili prav vsi ful navdušeni.

Barči78 -> RE: Kje se poročiti - civilno (23.5.2007 14:42:42)

Bistra pri Vrhniki - nama je blo ful lepo, velik travnik, dogajanje na prostem, vožnja s starinskim avtomobilom iz muzeja,...

Tudi midva sva iz druge občine, greš tja in se z g. vse zmenite, na njihovi občini pa plačaš.

Maxica -> RE: Kje se poročiti - civilno (23.5.2007 22:40:37)

Ja, v Bistri pri Vrhniki je res ful ful lepo, romantično.
Midva sva se sicer poročila civilno na Zemonu, pri Vipavi. Tudi luštno.

Lanchy -> RE: Kje se poročiti - civilno (24.5.2007 6:56:16)

Midva sva se porocila 28.4. na Loskem gradu in je bilo res pravljicno....ni suhoparna civilna poroka kot je to navadno na maticnih uradih. Izbrala sva grajsko poroko in pred obredom na grajsko dvorisce pride grajski paz in pozdravi svate in zenina in nevesto ima zelo prisrcen govor in res naredi lepo in sprosceno vzdusje.
Potem sva tudi najela grajski vrt s paviljonckom kjer smo imeli malo kanapejev in penino, ter v drevoredu in amfiteatru naredili prekrasne fotke. Ljudje so res uzivali v prelepi okolici in precudovitem razgledu na tisocletno mesto.....Resnicno lepo in nepozabno!

Stran: [1]