|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadba
22.5.2007 16:56:27   
cicmar
Živjo mamice!

Me zanima, kako ste kaj s telovadbo po porodu? Jaz bi šla že strašno rada malo tečt. Smo 6 tednov po porodu. Mislite, da grem že lahko? Zadnjič na prvem pregledu sem mojo G pozabila vprašati glede tega.
Malo se bojim, da bi prehitro izgubila mleko. To pa ne bi rada, glede na to da se sedaj z mojim pikotom polno dojiva. Rada bi, da ostane tako čim dlje časa.

Kaj mislite, imate kakšne izkušnje?
Hvala in LP!

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telovadba
22.5.2007 18:28:54   
Anonimen
Telovadbe si lahko privoščiš toliko,kot odgovarja tebi in tvojemu telesu.Začni z minimalno vadbo,in počasi stopnjuj,da se telo privadi na telesno aktivnost.Če ti bo neprijetno,raje za nekaj časa še počakaj.In obvezno se pred vadbo mal segrej,da ne bo prevel šok za telo.Mleka pa mislim,da zaradi vadbe ne moreš izgubiti.Nisem še slišala.

Pa vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu cicmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2007 19:09:01   
eya
Jaz sem tudi začela s tekom pri 6ih tednih, lepo zmerno. Je bilo vse ok, tudi mleka mi ni zmanjkalo, edino velio sem pila, kadar sem šla tečt, še malo več...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2007 19:26:47   
Jančika_
Tudi jaz sem začela teči 6 tednov po porodu; tri mesece in pol po njem sem pretekla 10km na LJ maratonu. Takrat sem polno dojila, pripravljala sem se pa 4x tedensko kar intenzivno - nobega vpliva na mleko nisem opazila. Zdaj je od poroda 10,5 mesecev, še vedno dojim in v soboto sem prav tako tekla na 10km v Radencih. OK, za tole "še vedno dojim" ne morem reči 100%, ker se mali zgleda ravno danes odločil, da je verjetno dovoljuser posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?