To vam pa moram povedati... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 17:56:09)

Smo šli včeraj v Kranj v Spar. In ker je pikica v avtu zaspala 9nebesa, je šel možek v trgovino, jaz pa sem, počakala pri avtu.
Pa se poleg nas parkira en avto in seveda vedno poškilim, če imajo noter kakšnega pobalinčka.;)
In ja, vidim noter avtosedež :zmeden:. Ne, pogledam še enkrat :zmeden2: kaj hudiča pa je to?
In so imeli v avtu na zadnjem sedežu ležalnik za otroka (ki seveda ni mišljen za to uporabo), PRIVEZAN z varnostnim pasom!!! Halooooo!!!
Malčka sicer ni bilo v avtu ampak lepo vas prosim!!!
Za ležalnik, ki ni nujno potreben je bil denar, za avtosedež pa ne ?
Ko se bodo zaleteli jim bo prav kaj pomagal tisti vozelj iz varnostnega pasu.

Take stvari me pa res razjezijo. :grrr: Saj se ne maram vtikat v tuje ljudi ampak to je pa čist preveč!

Za moje pojme se igrajo z življenjem tega otroka!
Eni se pa tako trudijo, da bi imeli otročke, pa jih ne morejo imeti!

Žalostno, kajne?

Abby -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 18:09:05)

To so pač ljudje, ki mislijo, da je prometne predpise treba upoštevati samo zaradi zagrožene kazni in je čisto ok, če te ne zasačijo, ko jih kršiš. Ne vedo tega, da so predpisi namenjeni varnosti njih in njihovih otrok.

Sicer pa se jaz večkrat "vtaknem" v tuje zadeve, ko me razsrdi, če vidim starše, ki tako ali drugače surovo ravnajo z otrokom.

Anonimen -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 18:12:33)

:grrr::grrr::grrr:Ja eni pa res mislijo da so najpametnejši pa še nekaj posebnega hočejo biti na račun nedolžnih otrok:(:grrr::grrr::grrr:

Dadi -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 19:16:44)

To so v bistvu ljudje ki NIČ NE MISLIJO. ne pa da kej mislijo.:grrr:

ninca -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 19:36:23)

:((:(:grrr::grrr::(:((

kimi -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 20:35:36)

hej mogoče pa mislijo da so na morju pa da se mali malo posonči na ležalniku:)- Ne vem ni smešno. Žalostno je pa toliko je nesreč

Anonimen -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 20:44:30)

Mogoče je bil pa za kužka?! Naša Miša (kužika) tako rada sedi v otroškem sedežu, da je to odlična ideja zanjo.

KIRA -> To vam pa moram povedati... (22.10.2004 22:14:08)

Da ti po pravici povem: midva imava 2 lupinici oz. jajčki in se najina mala tudi vozi z njima. Ampak je moj moz nikoli ne priveze - samo tako jo da za sedez.

Sva se ze parkrat kregala zaradi tega, pa vedno pravi, da se mu na tako kratki poti (cca 1 km od nas do moje mame), male ne splača privezovat, pa še komplicirano je.

Saj pravim, da so dedci butli!!!!!:grrr:

Stran: [1]