Anonimen -> RE: kriči, laringitis, bronhitis (22.5.2007 9:57:20)
|
Moj najstareši sin je imel od enega leta dalje težave z dihali, kar naprej se je ponavljalo. Več je bil v bolnici kot doma. Šele s puberteto se je umirilo. Veliko na morje z otrokom in v hribe na sveži zrak, pa še to včasih ne pomaga. Sedaj pa moj najmlajši sin star 14 mesecev ima tudi takšne težave, imava ventolin, smo zelo na lepem doma izven mesta in vseeno imamo te težave. Odkar hodi v vrtec (od aprila) smo več doma, kot v vrtcu. Danes greva spet na pregled, ker ima poleg hropenja še zelo vnete oči. Bronhitis se zelo rad ponavlja pri enih v hujši obliki, pri enih v lažji, tko, da še sama nevem, kako pomagati otroku, samo upam, da nebo tako hudo, kot je bilo pri najstarešem sinu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Njega sem celo takrat peljala k bioenergetičarki in je bilo malo bolje. Še dobro, da sem trenutno doma, saj če bi bila v službi nevem niti če bi jo obdržala. Zelo hudo je ampak ponavadi se težave prenehajo nekje s puberteto, razen, če je dedno, tko so mi vsaj rekli zdravniki.
|
|
|
|