vgradna pečica Gorenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

tinkatonka -> vgradna pečica Gorenje (21.5.2007 22:28:14)

[image]http://nakup.merkur.si/slike/velike/741328.jpg[/image]

A jo ima katera? Tak ali podoben model na sliki??? Me zanima kako se kaj obnesejo ti senzorski gumbi, pa kako se jo čisti?

Lp Tina

eya -> RE: vgradna pečica Gorenje (21.5.2007 22:36:49)

Mi imamo podobno, samo da je iz serije Pinninfarina. Senzorski gumbi delajo super, brez problema. Čisti sepa tako kot vsaka druga, je treba pač sčistit...

adrijana.sara -> RE: vgradna pečica Gorenje (21.5.2007 22:59:50)

Pri nas imamo točno tako in je super, gumbi sploh niso proble, ko se jih enkrat navadiš, jih slepo najdeš. S čiščenjem pa tudi nič posebnega, obrišem z mokro viledo in je to to. Sem zelo zadovoljna z njo!

snorlax -> RE: vgradna pečica Gorenje (22.5.2007 4:31:50)

Imam točno tako, kot je na sliki. Kako deluje, bom pa vedela čez en mesec, ko se selimo. Jupi!

filipa -> RE: vgradna pečica Gorenje (22.5.2007 8:54:13)

Tudi jaz  imam tako. Vse je v redu z njo. Upravljanje in čiščenje.

tajtaja -> RE: vgradna pečica Gorenje (22.5.2007 12:18:18)

Sem zdaj komaj vidla, mam tudi tako, samo so vrata cela steklena, ker je ta že novejša.
Mi je pa moja bolj všeč. Tako pa ima moja mama.
Z mojo nobenih problemov, njena pa je enih dve leti, pa že kar nekaj popravil.

Pač, kakor naletiš.

KBM -> RE: vgradna pečica Gorenje (22.5.2007 12:21:04)

Mi imamo tudi podobno Gorenjevo pečico - slike so v albumu![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bamby -> RE: vgradna pečica Gorenje (22.5.2007 18:59:51)

Jaz imam tudi podobno. Je Pininfarina kot od Eye.

Senzorji delajo super, še ni bilo problema. Glede otrok jo lahko zakleneš, da ti jo po pomotoma ne vžge. Zunaj jo čistim pa kar s čistilom za steklo. Nobenih sledi po vodi. Znotraj pa kot vsako: program za čiščenje in potem z mokro cunjo obrišeš in podrgneš, kar gre težko dol. 

tofsi -> RE: vgradna pečica Gorenje (23.5.2007 21:23:19)

Imam poplnoma tako pečico. Priklopili mi jo bodo v soboto. Kupila sem jo po nasvetu sodelavke, ki jo že uporablja 2. meseca. Veliko peče. Razočarana je nad samočistilno funkcijo, ker ne nudi tega, kar obljubljajo (to mi je povedala, ko sem že vplačala svojo) in nad vidljivostjo na displeju, kadar v kuhinjo posije sonce. Malo mi je bilo žal, ker nisem kupila pečice z pirolizo(Mille), kot sem sprva mislila. Bom videla v nedeljo.

saša80 -> RE: vgradna pečica Gorenje (31.5.2007 20:29:19)

midva imava isto pa morem povedat, da je zelo vredo, tut zaradi  tega sma jo vzela ker nima gumbov   in se zradi tega full lahko čisti steklo.samo  s čistilom za steklo našpricam ter obrišem  s papirnato brisačko ..pa je kot nova...

Stran: [1]