|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test preden zamuja M
22.10.2004 15:59:09   
pi
Je katera mogoče delala test preden ji je zamujala M:hudicek:? Koliko dni prej ste naredile test ?
Sem tako neučakana.
Je še katera ki čaka da ne pride M:hudicek:?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Test preden zamuja M
22.10.2004 16:04:52   
TASI71
Vse smo bolj ali manj neučakane in želimo prehiteti čas. A to žal ne gre. :zmeden::zmeden:

Poskušamo, a vseeno je najbolj zanesljiv izid po izostanku menstruacije. Tebi svetujem tako, sama pa sem prav tako delala test prej. Lahko že kaj pokaže kakšen dan prej, a bolj sigurno je kasneje. Ob tem bi dodala le, da je drugim lahko govoriti, vsaka posebej od nas pa je v dilemi in si želi čim prej vedeti za rezultat in ugledati :modri::modri::duda::roza::roza: .

Želim ti :modri::roza: in poročaj, ko boš test naredila.

Lep vikend.
Tasi:muca:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Test preden zamuja M
22.10.2004 16:53:25   
pravljica
pozdravček pi! jst sem tud lahko pametna...pa sem danes petič delala test...jutri oz pojutrišnjem pa bi naj NEprišla M...seveda je blo zmeri negativno...tak da...počaki al pa delaj teste čist za svojo dušico, vsaj razočarana ne morš bit, ker maš zmeri izgovor da je itak prehitro ;) lp

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Test preden zamuja M
22.10.2004 17:23:31   
kimi
škoda denarja zato da test pokaže narobe pa ga moraš po izostali M spet delat. Vem da ste neučakane vendar pustite času čas - ne prehitevajte ga

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Test preden zamuja M
22.10.2004 18:20:23   
naja78
živjo.
test sem delala kakih 2 dni prej pa je bil do zdaj vedno neg.,ampak me je saj malo skuliralo da nisem bila v oblakih.
ker sem vedno pred M in upam da je ne bo.zaklela sem se da zdaj nikol več prej ne bom nardila,razen če mi zamuja 3,4 dni.2 dni je meni že čist psihično.

moraš pa seveda imeti dovolj nosečniškega hormona da ti pokaže in to naj bi bilo glih par dni po IZOSTALI M.

EVO MOJEGA MNENJA.:)-

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Test preden zamuja M
22.10.2004 20:26:50   
Anonimen
Jaz osebno sem bla tud neučakana :)- in sem ga naredila cca. 2 dni prej in mi je pokazal :roza: juhu.
Res pa je da je bila tista črtica ful slabo vidna in je moj :love: gladko razglasil, da se mi sanja in imam privide in da nič ni -> imela sem prav in so bile :roza:. Je pa tudi res, da sem od same sreče da sem :nosecka: naredila kar 5 testov in to CB, kar ni bilo poceni, pa še trapasto, ker smo potem :duda: zgubili. Je blo pa fajn lulat na palčko - račun pa je bil bolj prazen na konc meseca; kar drag špas:grrr:, če ga ponavljaš vsak mesec.

Mej se in čiprej javi da sta dve :roza:ali:modri:
.

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Test preden zamuja M
22.10.2004 21:25:52   
pi
Najlepša hvala vsem za odgovore :), bom probala še nekaj časa zdržat in potem naredit test, če me m:hudicek:, ne bo prehitela.
Če pa bo :modri: :roza: pa vam takoj sporočim.

Lp

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?