Gina -> RE: povedati ali ne (26.5.2007 0:49:47)
|
Za tiste, ki pravite, naj ne pove, zanima me: Ali bi ve želele ali ne bi želel vedeti, če bi bile same v tej situaciji? Sama sem bila v tej situaciji in zamerila sem vsem, za katere se mi je zdelo, da bi lahko vedeli, zdelo se mi je totalno nesramno, da so me imeli za tolk butasto, da so mislili, da bi njim zamerila, ker mene partner vara! Kaj hudiča bi bili oni krivi???? Prišparali bi mi čas in živce. Thats what friens are for, a ne. Pa jih ni bilo... Sama sem bila v situaciji, ko sem vedela, da oče vara mamo, pa sem bila vzgojena tako, da se ne smeš v nikogar vmešavat. In se nisem. Trapa. Najbrž bi materi prihranila življenje, če bi ji povedala 10 let prej, ne bi prišlo do čudnega spleta okoliščin. V vsakem primeru bi ji morala povedat, ker v končni fazi je bila moja najboljša zaupnica, prijateljica in najboljši človek in si ni zaslužila, da nekdo tako zahrbtno ravna z njo - ne od mene, ne od očeta. Nisem bila frendica, bila sem neumna, sploh ne vem, kaj sem takrat mislila, nekaj splošnega kot je: ne smeš povedat (pa ne vem zakaj že). In povedala mi je kasneje, da jo je najbolj bolelo to, da so vsi vedeli, vsi za hrbtom obrekovali, nihče pa ji ni povedal....res je bilo hudobno od prijeteljev. Bila sem v situaciji, ko sem vedela, da frend vara frendico. zaupno mi je povedal in še prej prosil, naj mu obljubim, da ne bom povedala njej. oba sta mi bila prijatelja, v resnici nista bila za skupaj, pa nisem imela jajc ji povedat....dokler ni en prijatelj rekel nekaj najbolj pametnega: Če bi mene moja varala, bi hotel vedeti!, in je šel in naši skupni prijateljici povedal, kaj se ji dogaja. Isto noč je možu ob treh zjutraj spakirala kufre pred vrata in danes srečno živi z drugim. Skratka, a bi ve hotele vedet?? Jaz bi! Četudi od nekoga, ki ga ne poznam dobro. Če bi mi povedal, bi bil tisti hip zihr večji prijatelj kot tisti, ki to pred mano skriva.
|
|
|
|