neješč novorojenček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Natas@ -> neješč novorojenček (22.10.2004 15:53:36)

moj 10 dni star novorojenček noče jesti, oz. 3-4x malo posesa nato zaspi, tudi ko ga ponovno zbudim ponovno isto. Po flaški tudi noče oz. mislim da sploh ne zna (Aventova flaška s cucljem 1). Zelo me skrbi, ker je odkar sva prišla iz porodnišnice na isti teži (3740g - porodna 3970g)
Če ima kakšna kakšen predlog kako naj ga pripravim naj je inne samo spi pri jedi. Naj povem še to, da se zbuja vsako uro in včasih tudi prej. Sem že čist mem.




kimi -> neješč novorojenček (22.10.2004 16:06:55)

ali ste probali z drugo flaško? Mojega so v porodnišnici tako ščipali za nogico da je blo joj




anaj -> neješč novorojenček (22.10.2004 16:27:46)

Mislim, da ni krivo to, da ne zna ampak ne more potegnit, ker je lenušček. Tako kot moja deklica. Si probala sama potegnit skozi cucelj? Poskusi pa boš videla, da ni lahko. Mi smo zelo zgodaj začeli z Aventovo stekleničko in cucljem na 2 luknji in ne na 1. Sedaj je stara 4 mesece in sva že en mesec na 3. Moja je prvi mesec tudi samo spala in ne jedla. Sedaj pa veliko več poje le, če spi.:duda::duda:

:kuza:




Mandarin -> neješč novorojenček (22.10.2004 16:34:42)

Včasih malo pomaga masiranje ušeska ali dlani. Nikar ga ne trepljaj po ritki ;) sicer bo spal kot :angel:
Zbuja se najverjetneje, ker se ne naje.
hudic je to, da ker manj kot je, manj je mleka, manj je mleka, bolj se mora potrudit, kar ga spet uspava.
Jaz imam :roza:, ki je delala enako. Pravzaprav, še slabše, saj ene dojke sploh ni znala prijet, dokler nisva dva dni samo ležali v postelji in se dojili skoraj neprestano. Jaz sem zraven pila še čaj za dojenje (iz lekarne). Počutila sem se kot krava molznica. :zmeden::ups::zmeden:Malo je pomagalo, vendar sem na koncu vseeno morala začet dodajat prilagojeno mleko. V glavnem zvečer, ko je bila že pošteno utrujena in se ji sploh ni dalo več sesat.
lp in :rozica:




Stran: [1]