|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska črta
21.5.2007 13:25:22   
Anonimen
zanima me, če se vam kaj pozna materinska črta?jst sm namreč v 28 tednu pa ni ne sluha ne duha o njejuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska črta
21.5.2007 13:30:18   
lukec
Jaz jo nisem imela nikoli.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2007 13:42:39   
eya
Meni se je pojavila bolj proti koncu nosečnosti, bolj tanka in od popka navzgor.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 13:46:35   
Freycha
sem v 33. tednu, pa je nimam.... glede na to, da sem že tako bolj malo poraščena, močno dvomim, da jo bom sploh dobila.......

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 13:52:45   
lunca2
Jaz sem v 35 tednu user posted image in imam zelo rahlo materinsko črto od popka navzgor.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 14:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 14:16:31   
prymorka
meni se pa že kak mesec pozna zelo temna črta od prs pa vse do pod popkom...
groza,... pa nikoli prej nisem imela dlačic ;))
ampak za bebico se da vse potrpet, prav en lep modni dodatek je user posted image
sem pa v 19T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2007 14:18:25   
ribica.
Jaz sem eno leto po porodu, pa se mi materinska črta od popka navzdol še vedno vidi.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2007 14:52:23   
annie
Meni pa se tale črta že kar nekaj časa pozna, tam od 15.t dalje in me sploh nič ne moti user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2007 15:43:40   
Anonimen
Jaz mam tudi to črto, kaj pa vem kakih 14. dni sigurno že bolj vidno pa sem zdaj v 24.tednu. Pa me nič ne moti, saj nisem edina, ko jo mam. Pravijo, da ponavadi izgine po porodu, upam, da ne motijo. Drgač pa nimam nič poraščeno, samo čist bledo rjava črta od prsi do popka je.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2007 16:29:29   
2 Sraki
Jaz sem jo zares opazila šele ko sem rodilauser posted image . Namreč prej je bil trebuh tako napet, da je bila koža razpotegnjena in črta ni bila vidna. Sedaj pa sem dobre 3 mesece po porodu in se mi še vedno bolj vidi kot pa ko sem bila noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2007 16:31:57   
2 Sraki
Aja pa jest ne bi rekla, no vsaj pri meni ni, da so to temnejše dlačice. Jaz imam tako črto kot bi bi si jo vtetoviralauser posted image .

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 17:00:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2007 17:04:19   
Anonimen
Jaz sem v 35.tednu, pa je nimam..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2007 19:09:42   
MALINČICA
Jaz sem jo kar hitro dobila, po moje nekje okoli 20. edna, potem pa tudi od popka navzgor, pa tista je bila tanjša in neravna, hjehe!
Sem bila ful ponosna, ko se mi je začela delat.
Sedaj sem 6 mesecev po porodu pa jo še zmeraj imam.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2007 21:17:40   
majas
o meni se je zadnji mesec pokazala, pa se mi še vedno malo vidi in je že 6Mesecov od poroda.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.5.2007 21:23:15   
Anonimen
Tudi meni se je pokazala mesec pred porodom od popka navzdol in sedaj se je vidi le še bolj malo - sem pa 2 meseca po porodu. 

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2007 9:28:17   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sem v 33. tednu, pa je nimam.... glede na to, da sem že tako bolj malo poraščena, močno dvomim, da jo bom sploh dobila.......

No, to je tako, če se hvališ, kako nisi nič poraščen. Namreč vedno sem mislila, da so te črte izključno posledica črnih dlačic, pa sem se očitno zmotila. Danes sem se gledala in ugotovila, da se mi dela rahla temna črta od popka navzgor, pa niso to dlake..... Bom videla, če se bo iz tega kaj razvilo, ampak jaz jo že prav lepo vidim, samo ni močna....

No, drugič se ne bom več hvalila prehitrouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2007 9:41:01   
valči
Še sedaj ne vem,ali mislite Linea negro,to je rjava črta,ki poteka od popka navzdol,je pa to pigmentna črta,ki se med nosečnostjo naredi,ali dlake.

Meni se med nosečnostjo vedno naredi,sedaj sem v 19. tednu in jo že imam.
Dlake,ki potekajo pod popkom pa tudi žal imam in to vedno,še preden sem bila prvič noseča.Ker me grozno motijo,si jih odstranim.
Srečne tisti,ki nimate te nadloge,verjetno smo res izjeme tiste z poraščenimi trebuhi.V živo osebno nobene take nesrečnice ne poznam.

Pa,pa.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2007 17:47:35   
Ajvy
Meni se je okosmatil kar sel trebuh, pa sem bila na začetku kr mal frapirana, zdaj pa mi je že vseeno, samo da je z dojenčkom vse ok.  Črto sem dobila pa v 28. tednu, ampak bolj slabo vidno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.5.2007 21:46:36   
birdy
Valči, nč se sekirat zarad tistih dlak pod popkom tud ko nisi noseča. Jaz jih imam že približno 3 leta pa sem bila skoz zafrustrirana, da jih imam samo jaz pa noben drug, pa brila, pa nosila daljše majice, če sem pozabila pobrit,... En dan, ko sem bila z dvema kolegicama pa ena načne z ta drugo temo, kako si ona te dlake puli in ne brije, ker pol še bolj raste... Ta druga pa, da jo preveč boli če si puli???? Sem bila čist pafuser posted image  Veliko žensk jih ima, samo o tem ne govorijouser posted image  Pol pa misliš da si ti ko en tarzan. V nosečnosti pa zaenkrat nimam čisto nič več dlak (okoli popka) kot prej. Črta pa se vidi ampak kot da bi bilo tetovirano.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2007 9:49:44   
_andreja_
uh ja meni se je tudi zelo močno poznala...od konca maternice pri zizah user posted image  do začetka... cela črta ampaj je sedaj ni  več bila je pa zelo močno videna...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2007 11:40:42   
valči
Birdy,kako si hecno napisala tisto o tarzanuuser posted image ,mi je glasen smeh všel.
Jaz bi bila bolj pomirjena,če bi kakšno poznala,ki ima toliko dlak,saj mogoče poznam,pa jim je nerodno,kot meni.Glavno,da bojo pikeci zdravi in da imamo britvice,da lahko odstranjujemouser posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2007 12:23:38   
Ajvy
Če te kej tolaži, meni se je cel trebuh pokosmatil... pa sem bla kr frapirana na začetku, sedaj pa mi je že popolnoma vseeno- moj mož pravi, da ga itak še nisem prehitela po kosmatosti, zato naj se ne sekiram user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2007 12:25:03   
scubadiver
Jaz sem pa mislila da je ta črta samo pobarvana in nisem vedela da gre za dlake user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?