frutka_ -> RE: Peg Perego Young (27.5.2007 22:31:48)
|
To je kombiniran sistem. Najprej imaš košaro.Potem športni del. V avtu pa jajčko. Recimo, da skočiš v trgovino, potem lahko košaro doma pustiš. Pred trgovino daš narazen podvozje in gor s preprostim klikom pritrdiš jajčko. Naš malček je bil velik dojenček pa sem košaro komot uporabljala do 6.meseca! Potem pa športni del, ki ima pettočkovno zapiranje, poleže se do vodoravnega položaja, ima prednji lok,... Med Culla in Young je razlika v tem, da ima Culla dvojno strehico. Kao letno in zimsko varianto. letna je zelo nežna, tanka kot til, v kombinaciji s tanko tkanino in druga strehica, ki jo gor pritrdiš z zadrgo je debelejša. Košara ima ročaje, da jo lahko nosiš, lahko jo gugaš ali fiksiraš. Zaradi primernosti ležišča jo lahko komot uporabljaš tudi doma, kot zibelko. Dokupi se celo podstavek, da košaro doma postaviš kot zibelko. Na podvozju je ogromna košara, ki je zelo praktična. Spodaj lahko naložiš veliko reči. No, pa še dve pregrinjali ima. Eno, tanjše ima skrito mrežico za komarje ter debelejše je primerno za mrzlo zimo. Jaz sem dokupila še marelo in torbo poleg. Po mojem mnenju je to Mercedes med vozički. Za otroka je resnično udoben, kompakten ter praktičen za mamico. Sploh če si veliko peš kot jaz. Cena je okrog 100tisoč (brez jajčke, torbe, marele). V SLO jih je prodajal BC in trgovina Mami, ki je glavni zastopnik za PP vozičke. Tukaj je link: http://www.mami.si/si/page/group/grp/1451/sistemi_s_kosaro/-/
|
|
|
|