bioresonanca - še kje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

sazi -> bioresonanca - še kje? (21.5.2007 12:59:49)

Že nekaj časa se zanimam za zdravljenje z bioresonanco. Naš 15- mesečnik ima izpuščaje po nogah in rokah (prej tudi na obrazu), pa nima nobene alergije dokazane. Pa mislim, da tudi blato ni v redu. Zdravniki pravijo, naj mu začnem nazaj uvajati jajca in mlečne izdelke (je bil 3 mesece na dieti), pa se stanje takoj poslabša.
Skratka; berem o vaših super izkušnjah iz Rogaške slatine. Tudi nekaj tem sem našla, kjer prašujejo, če je zdravljenje mogoče tudi kje druge, pa so povsod napisani samo kontakti, prave izkušnje in rezultati pa kolikor sem uspela nati od vas opisani le z zdravljenja v Rogaški.

Je tu katera, ki je zdravila otroka ali sebe (tudi z možem imava hude težave s cvetnim prahom) v Ljubljani ali okolici? Res bi rada preprabla kake izkušnje (dobre ali slabe), da se potem odločim, kam naj se obrnemo. Ker bi se zdravili vsi trije in verjetno različno dolgo, se mi zdi malo huda, da bi se morali voziti v Rogaško.

Vsak komentar in izkušnja bo zelo dobrodošla.

Hvala

binabona -> RE: bioresonanca - še kje? (22.5.2007 7:09:46)

Bioresonaco izvaja tudi veliko terapevtov iz Ljubljane in okolice: Dominikom Golenhofenom-Murgle, Karin Rižner-Trnovo, v ordinaciji Alenke Kafol tudi ena dr. izvaja bioresonanco in še in še. Malo poglej še na http://med.over.net/forum5/list.php?136.

Stran: [1]