nejcko -> RE: našminkane punčke (21.5.2007 20:24:48)
|
Se strinjam za Nalin in ostalimi, ki jim je to bljak. Normalno, da so deklice rade lepe, tudi moja še ne 3-letnica je čisto nora na krilca, ampak ni šans, da bi ji jaz kakšne mrežaste najlonke kupila. Kar se tiče mazanja, pa razen po vazelinu in kremi ni pokazala nobenega interesa, pa se jaz redno vsak dan mažem in me ona velikokrat opazuje. Sem ji samo enkrat rekla, da je to za velike punce in nikoli ni težila, da naj še njo. Meni je grozno, ko gledam, kaj ženske delajo iz sebe, še huje mi je, ko vidim, kaj iz sebe delajo najstnice, in menim enako kot Nalin, da rihtanje služi nekemu namenu, nikakor ne samo temu, da je ženska sama sebi všeč - pa ja de. Zadnjič sem mojim učenkam rekla (hvala bogu učim na podeželski šoli, kamor tale "moda" še ni segla tako visoko nad kolena), naj nikoli v življenju ne dopustijo, da bi jih svet obravnaval kot kos svinjine v vitrini trgovine - ker točno to za večino mimoidočih moških ženske smo, kos lepega (ali grdega) mesa, nič več nič manj. Jaz sem veliko več od tega in moja hči tudi, zato upam, da ji bom znala samospoštovanje privzgojiti na drug način in ne s tem, da je samo kot lepa nekaj vredna.
|
|
|
|