|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Filip ima najraje pesm NA ROBLEK :)))
22.10.2004 13:15:46   
Anonimen
Me zanima, kaj ve prepevate svojim malčkom:)
Jaz se tko lepo trudm s takšnimi in drugačnimi pesmicam od pikapolonic, do avtomobilov, od pikanogavičk, do sončkov ...ma poznam jih ogromno in jih prepevam, plešem:sloncek:, sestavljam koreografijo:ups: in krilim, maham, skačem...naš ta mali je pa ves srečen, ko mu oči zapoje NA ROBLEK:zmeden2:

In smo tam..ves trud mamice je zaman ;) No ja..ne dobesedno...saj izredno rad posluša pesmice, zvečer je moja uspavanka itak najlepša :ups:, ampak...nad očijevo interpretacijo Robleka je mali čisto navdušen. vriska, krili, se smeje, .... :)-:)-

no ja...mnogoče bomo meli pa muskontarja pr hiši :)-

Kako pa kaj vaši otročki in pesmice?

Neposredna povezava do sporočila: 1
22.10.2004 13:44:26   
Erdbeere
Moja pikica je tud čist nora na domačo glasbo....pa tud zvečer ni prov nič zaspala bi plesala do pol noči če bi jo pustila sploh zdej ko je TV PETELIN in vrtijo sam domačo muzko je čist nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2004 13:45:22   
mojchka
Tudi, če jih v hiši ni, se bodo, žal, še prehitro srečali z vsemi naštetimi... in jih bodo veselo prepevali...
Sicer pa jaz ne bi Na Roblek metala v isti koš z Lokomotivo, Zobarjem itd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2004 13:55:27   
Lenny
Pri nas je trenutno še vedno in večna Neca in njen Maček Muri. Znava oba že skoraj vse na pamet.
Najbolj se bojim, da si bo mali čez čas zaželel kakšnega Spidija in Gogija. Ta dva sta pa nama z očkom čisto mimo.
Veselo prepevanje in veliko sonca čez vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2004 13:56:00   
Anonimen
Tudi moj malček je bil totalno nor na narodnozabavno glasbo. Samo da je bila harmonika, pa je bilo veselje. Pa ga je zadnje čase, na žalost, malo minilo. Meni osebno narodnozabavna glasba sicer ni čisto nič blizu, se mi pa zdi ful pozitivna. Tako je vse lepo in nasmejano, tisti fantje, ki igrajo harmonike, se skozi smejijo, pa punce, ki pojejo, so tako prijazne... Je že v redu za otroške dušice, da to gledajo in poslušajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2004 13:59:29   
mojchka
joooo,
to moram povedat!!!
Nedelja, tv sam sebi nekaj tuli.. pa ima mojchka nekaj časa in se pokne na kavč!
In kmalu umre ob besedilih nekega prleškga narodnega benda.
Ena lepotička je jamrala, kako si želi otroka, sad ljubezni itd... o mater!!! Patetika!
Škoda, ker si nisem napisala besedila. Bi ga imela za razvedrilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2004 14:11:54   
Anonimen
Albina in še katera...dajta nov post odpret o narodnozabavni glasbi. Mene je samo zanimalo, katero pesmico imajo trenutno vaši otroci najraje. Ne pa zdaj razpravljat o tem, kakšna je goveja muska in kakšna so besedila. Tud pri nas te glasbe ni na sporedu, z možem imava najraje stari rock in podobno. Otroku pojem otroške pesmice, ki jih rad posluša, mož pa se z njim heca s pesmijo Na Roblek. In malemu je všeč. Kaj čmo. Ne zdaj razpravljat o tem, kako sodi vse skupaj v koš še z ne vem kom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2004 14:23:22   
Anonimen
Saj je dovolj en odgovor. Ne pa razprava o besedilih in primerjanja med zvrstjo glasbe. Samo zanima me, katere pesmice imajo vaši otroci trenutno radi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2004 14:23:45   
Anonimen
Ma kolk ste smotane! Ne otroku vlivat nekega negativizma nad nečim, kar mu je všeč. Naj mu bo čimveč stvari všeč, naj bo čimbolj pozitiven. Imam kolega, ki se naprimer s svojo 4-letno hčerko neprestano krega, ker hoče poslušat Beepop. Je ful nesrečen, tamala pa v avtu navija Beepop do konca. Pa kaj pol. Meni se zdi to hecno. Naj ji bodo všeč. Trenutno je pač na taki stopnji, da ji je to všeč. Super!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2004 14:32:12   
dory
Splisni se podpisem pod tvoj post...drugace pa punce, pls not again :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2004 14:35:38   
Anonimen
Ta moj kolega je ful za alter sceno, pokupi CD-jev, da se drek iz njih dela. Je ves nesrečen, da sploh obstaja "shit" glasba. A misliš, da je otroku Beepope kdaj "zašpilal"? Gotovo ji je vrtel vsaj Laibache, ko je bila še dojenček. Ampak ne. Tamala je spoznala Beepop, kaj vem kje, in so ji zakon. Njemu pa skoraj solze na oči... Kako je fo fino! Hi,hi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?