rahitis (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


toya -> rahitis (22.10.2004 12:03:14)

Pozdravljene!

Mi smo bili pa zadnjic v bolnici zaradi ene cisto druge stvari, pa zdravnica, ki je pregledala misko, rece, da ima mala zacetek rahitisa. Sm cist okamenela. Ja, kako,ce pa sva ji redno dajala kapljice AD3. No, zdaj pa dobiva 2X na dan D3. Mi je potem moja mama rekla, da so ji za mene v tej starosti tudi zdravniki to omenjali.A so tudi kateri od vas zdravniki omenili, da ima mali rahitis? Midva sva s pediatrinjo zadovoljna, samo ona rahitisa ni nikoli omenila.

Lepo se imejte!




Pupica -> rahitis (22.10.2004 13:25:00)

Po čem je smatrala da ima mala začetek rahitisa?:zmeden2:




toya -> rahitis (22.10.2004 21:26:52)

Potipala ji je glavico, pa se ji je zdela prevec mehka. No, tko ocitno to ze ni, ker jaz nic ne opazim, je pa seveda res, da imajo zdravniki strokovni prijem in vejo, kaj pricakovati.




puncica -> rahitis (25.10.2004 9:25:21)

Ja tako je blo pri nas na UZ kolkov v kranju. Zdravnica reče joj saj vaša ima pa čist mehko glavico :((, midva (z možem) se spogledava, pa panika, pa reče naprej "ja to pa ni dobr, je že začetek rahitisa a dajete kaplice D3 redno???? Jaz odgovorim "hmmmm jaa tako kot piše" seveda sem se zlagala, od takrat pa redno brez enega dneva da ne bi dajal kaplice, smo pa nabavl avstriske.
Tako da zdaj komi čakam da bomo spet imel uz kolkov (kontrola) če bo kaj drugače. Saj tudi jaz nič ne otipam, sam panika me je pa zagrabla. Potem pa vprašam kaj to pomeni, pa reče ja da lahko ima tamala štirikotno glavo, pa da lahko ima v puberteti težave s medenico, skratka ful naju je prestrašla. A zdaj redno dajeva kaplice, kaj drugega itak ne moreš nardit, vsaj slabe vesti nimam več.:zmeden: Upam da bo vse ok




Stran: [1]