Bolana mamica.. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Seven* -> Bolana mamica.. (22.10.2004 11:41:00)

Kaj naredite, ko ste bolane in na porodniski z otrockom? Meni se je to danes zgodilo. Ne vem kako bom zdrzala do prihoda fanta iz sluzbe.. :(( :((




VALENTY -> Bolana mamica.. (22.10.2004 11:44:35)

Bogica! Je zlo hudo? Če imaš koga naj ti malo pomaga,pomoč pride zelo prav.Drugače je treba pa zobe stisnit,jaz sem bla kt megla,pa me je moj pikec gor držal.Ko pride atek domov se pa le spoči in naspi. Hitro se pozdravi!!!!!!:pujs::sloncek:




frutka_ -> Bolana mamica.. (22.10.2004 11:48:05)

SEven jaz sem se čez vikend počutila tako ušivo...pa vsi so bili na trgatvi...veš, da so prišli nekje ponoči domov. Torej poklicala sem eno dobro prijateljico, da mi je delal družbo pa mi pomagala okrog Filipa. Sicer pa sem imela srečo, da mi je mami kosilo pustila doma, pakl župo sem si skuhala in se basala z Lekadolom pa s Cedevito in čaji z limono! V poned. je bilo nato bolje!

Vama ni v "službi" odgovarjalo?!




Nogavička -> Bolana mamica.. (22.10.2004 11:48:38)

Meni se je to zgodilo prejšnji teden - neka čudna viroza - en dan mi je bilo slabo, da sem mislila, da bom umrla. In kot za stavo, takrat nikjer nikogar, ki bi pomagal.

Pa sem znesla vse igrače, kar jih imamo na posteljo in sva se s Hano cel dan cartali in se igrali ležečki. Vstala sem samo za hranjenje in previjanje. Je pa sreča da je stara šele 4,5 mesece in se še ne plazi. Kaj bi bilo v tem primeru pa ne vem.
Pa je miška še veliko spala - kot bi vedela, da mi je slabo.

Čimprej se pozdravi.

Tea




Anonimen -> Bolana mamica.. (22.10.2004 12:41:53)

:((Ja Seven,tak ti je ko si mamica še zbolet ne smeš,če pa že potem pa se lahko samo za glavo primeš pa delaš naprej tisto kot vsak dan,sicer v počasnem tempu,pa v upanju da bo končno kdo prišel in se te usmilil in ti pomagal in malo pocrkljal:)-Saj bo hmalu šihta konec za tvojega fanta ..pa bo prišel in te malo rešil.Čim prej se pozdravi!!!!!!!!!:sloncek::kuza::kava::muca:




Anonimen -> Bolana mamica.. (22.10.2004 13:48:29)

Mene je poleti tkoooo bolel zob, da so mi solze tekle od bolečin:((:((. Zato vem, kako je hudo zdržat. Jaz sem do dveh popoldne nekako zdržala, potem pa sem morala poklicat moža, ki je vzel nekaj ur dopusta in prišel domov.:bravo::bravo:
sem mislila, da se mi bo zmešalo od bolečin. Mali je verjetno čutil, kako sem brez volje in je bil še on tečen. Naslednji dan pa sem kratkomalo vse spokala in šla za cel dan k mami. ker sem dobila vročino, sem skoz ležala. Mami in sestra sta pazili malega, prinesli sta mi ga samo, ko je bil lačen, da sem dojila.
Takšne pomoči je verjetno vsaka bolna mami najbolj vesela. Če ti še kdo kosilo skuha, pa sploh...




Blanka77 -> Bolana mamica.. (22.10.2004 21:53:03)

Seven, bodi vesela, da se je fant zvečer vrnil domov in ti lahko kaj pomaga. Jaz sem tudi zbolela. Danes zjutraj sem se zbudila čist adijo. Moj dragi pa je včeraj odšel s kolegi na jadranje za tri dni (moje darilo za rojstni dan). Pupiko sem morala peljat k zdravniku in naredit vse, samo peglanje sem pustila.
Želim nama čim hitrejše okrevanje.

Blanka




Stran: [1]