sonja-10 -> Alergija na kravje mleko (22.10.2004 12:40:45)
|
Kar se cen tiče, te ne morem potolažit, le to, da ima mamica pravico do dodatka pri otroških dodatkih, le izvid mora predložit. Sojini jogurti so zelo dobri. Za nadomestek mleka pa ti predlagam riževo, ki ima bolj sladek okus in ga dobiš že zmešanega z drugimi okusi ( čokolada, vanilija). Od margarin pa je dovoljena Gea, samo moj Črt je dobil pike tudi po njej in mu kupujem Vitaquell. Recepte dobiš na MON pri alergijah. Sojin nadomestek smetane je odličen. Vsem zelenjavnim juham, ki jih pasiram, ga dodam, da lahko je tudi Črt, ostali pa ne opazijo razlike. Zdravnica mi je pri enem letu svetovala strogo izogibanje mleku (in jajcem) in jaz se kar držim, ker gre, hvala bogu, na boljše. Prvič je bi testiran pri štirih mesecih. O bioresonančnem zdravljenju imaš pa kar veliko podatkov na forumu Alergija. Do zdaj so jo vse samo pohvalile. Neva, vem da je hudo, ko izveš, ampak s časoma se tako navadiš, da je to normalno. Moj starejši sin je pri dveh letih dobil diagnozo, da ne sme niti enega agruma. Na vseh roj. dnevih so imeli le jagodne in pomarančne sokove in da moj ni pil samo vode, sem mu jabolčni sok kar zraven dala. In zelo je bil discipliniran. Če mu je kdo ponudil sadje, sok ali bonbon iz agrumov je resno povedal, da je ANERGIČEN in se nikoli ni prekršil. Lep dan, Varja
|
|
|
|