|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sandalčki za v vodo
19.5.2007 17:18:38   
Pi-kica 1
Počasi se bliža čas dopusta in zanima me, kaj ste obule svojim dvoletnikom za v vodo. Iščem nekaj zaprtega spredaj, da si ne potolče prstov. Sicer sploh ne vem, če bo hodil po vodi, saj bo to naš prvi dopust in prvi stik z vodo izven banice za kopanje. Kakšne so vaše izkušnje?

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 19.5.2007 17:19:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sandalčki za v vodo
19.5.2007 17:29:59   
al1*
Meni so najbolj praktični tisti, ki so kot eni copatki v celem. Mi smo jih kupili v Mariboru v Piki, jih pa imajo praktično povsod. 

lp

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2007 17:35:58   
Anonimen
Meni so najboljši za tako majhne uni iz pene, La fontesa ali kaj podobnega.

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2007 22:02:47   
Pi-kica 1
Kje se pa kupijo ti penasti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2007 22:03:40   
Anonimen
Ma povsod. Tudi v Massu in Cokli.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2007 9:44:47   
Bonnie_RR
Js sem mu zadnjič kupila te penaste (tud spredaj zaprte), pa si jih takoj sezuje. user posted image Drugače so mu prav pa to, samo noga mu takoj zdrsne ven. Bomo morali kej drugega probat...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2007 9:54:04   
Marogica
Mi smo si lani kar vsi kupili neopren čevlje za v vodo in to kar na morju, kjer so stali nekje med 1000-2000 SIT.(ne spomnim se točno)

Izgledajo pa nekako tako

user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2007 10:00:14   
al1*
Ja, jaz sem tudi imela v mislih te kot Marogica - mi jih tudi imamo vsi štirje.

lp

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2007 10:00:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_

Js sem mu zadnjič kupila te penaste (tud spredaj zaprte), pa si jih takoj sezuje. user posted image Drugače so mu prav pa to, samo noga mu takoj zdrsne ven. Bomo morali kej drugega probat...

To pa so potem en čuden model. Ker moj ima ful drobceno nogo, pa mu že kot majhnemu nikoli niso niti slučajno dol padle. Pa sodelavec jih je za svojega mulčka kupoval, pa ni nkjer dobil tako širokih, da bi jih lako zapeli, ker je mali imel visok nart. Je pa to res bilo že pred leti.

Tele neoprenke gredo pa meni na živce, ker je noga notri mokra, pa vsa zadihtana. Se kar vakuum naredi. Za v vodo so že super, za večje otrokle, za hojo po kamenčkih in vodi na plaži za majhnega otročka pa meni ne. Ti neoprenski so fini, če se jjih da za v vodo gor, ko se pride ven, pa dol. Pa še to sem jaz lani klela vsakič zraven 100 na uro, ker so šli tako težko gor. Tiborju.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2007 10:06:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Tele neoprenke gredo pa meni na živce, ker je noga notri mokra, pa vsa zadihtana. Se kar vakuum naredi. Za v vodo so že super, za večje otrokle, za hojo po kamenčkih in vodi na plaži za majhnega otročka pa meni ne. Ti neoprenski so fini, če se jjih da za v vodo gor, ko se pride ven, pa dol. Pa še to sem jaz lani klela vsakič zraven 100 na uro, ker so šli tako težko gor. Tiborju.

Saj tako mi tudi delamo. Vmes se pa posušijo, kar ni problem na morju-gre 1,2,3.user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2007 10:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Saj tako mi tudi delamo. Vmes se pa posušijo, kar ni problem na morju-gre 1,2,3.user posted image

A vmes sta pa tamaladva pri miru ali kaj?  Ne bi rekla.user posted image  A potem imata pa za ta čas druge sandale?
Pri nas, če že blagovolji biti na plaži, je to eno samo letanje sem in tja, v vodo in iz vode, hoja po "lužah" in tako. Ni tisto, zdaj se gremo pa kopat, no zdaj gremo pa ven, da malo posedimo in se posušimo. Ko nam bo vroče, gremo pa spet v vodo (tačas so pa čevlji suhi). Je pa seveda prisotno teženje zraven non stop, to pa ja, da gremo gor, ko pridemo gor (k prikoli), pa da gremo ... ma ne vem kam. V tri krsne. Skozi nekam.
Malo of topic, ampak sem si morala malo dati duška, ker me že zdaj to spet duši, ker vem, kako bo. Sploh ne bom šla na morje, pa bo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2007 10:19:21   
Marogica
Splišni, saj posušijo se res hitro, tam pri 35,37 stopinjah. Mogoče 20 min, max. pol ure, če ne celo manj. Vmes pa sta ali bosa ali pa v sandalih. Je pa pri nas "sistem" takšen, da sta tako dolgo v vodi, da morata potem imeti malo "pavze". Če pa je želja po vodi res tako velika, pa pač obujemo mokre, ta večji pa tako ali tako najraje plava s plavutkami, tako, da ni nekega problema. Mislim pa, da otrokom to ni toliko moteče, kot nam, odraslim(mokre neoprenke). Samo, da je voda....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2007 10:26:01   
Anonimen

Splišni, saj posušijo se res hitro, tam pri 35,37 stopinjah. Mogoče 20 min, max. pol ure

s... ta tako dolgo v vodi, da morata potem imeti malo "pavze" ...

No ja, mogoče jaz drugače gledam na vse skupaj, tudi na te sandale za v vodouser posted image , ker pri nas ni tako.

Veš kaj se pri nas v 20 minutah že vse zgodi? Ma to je 5-krat v vodi in iz vode, pa 5 krat pri prikolici in nazaj, pa 100-krat teži, zakaj že ne gremo ... Potem pa samo tiste neoprenke gor in dol vlečen, nič drugega ne počnem na plaži. Da bi bil pa tako dolgo v vodi, da bi moral imeti pavzo? Uf, to bi bila nebesa. Neee, pri nas gre v vodo (po prepričevanju, ko mi uspe, da za sekundo neha težit, da gremo gor), malo zaplavamo, pa je že: A gremo zdaj ven? Ja no, da lahko potem gremo še kam drugam, a ne? Ne da smo samo v vodi in na plaži? To je treba skozi muving, voda pač človeka čisto preveč otesnjuje.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2007 10:55:04   
Anonimen
PA morajo res imet sandale za v vodo?

Aja...če so ostri kamni, pol že....user posted image
Mi smo skoz bosi na morju...mislim-na plaži user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2007 11:15:05   
Marogica

Da bi bil pa tako dolgo v vodi, da bi moral imeti pavzo? Uf, to bi bila nebesa.

Ja, pri nas smo res dolgoooooo v vodi. Moj mož predvsem, z otrokoma, za mene ni šanse...user posted image  Možev komentar je, da je bil tako dolgo in pogosto v vodi nazdanje, ko je bil še sam otrokuser posted image . Najbrž ti to kaj pove, ali ne?

Drugače pa ju zaposlimo s kakšno malico, sladoledom, "ribarjenjem" (lani mu je mož naredil iz lesenene palice in navadne vrvice ribiško palico), če je kakšen isto stari otrok v kampu, se tudi ta dva kaj poigrata, tako, da tiste pol ure kar hitro mine. Potem pa jovo na novo..user posted image

St. Ina- tam, ko se mi kopamo, je kamenje v morju ponekod tudi ostro, zato uporabljamo te neoprenke

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2007 11:20:37   
Anonimen
Drugače pa ju zaposlimo s kakšno malico, sladoledom, "ribarjenjem" (lani mu je mož naredil iz lesenene palice in navadne vrvice ribiško palico), če je kakšen isto stari otrok v kampu, se tudi ta dva kaj poigrata, tako, da tiste pol ure kar hitro mine.

Ja, jaz sem tudi imela kot otrok tako palico, sem si jo sama naredila, in pa v vodi sem tudi bila po 2 uri skupaj. Ampak ta naš hudič pa niti pod razno ne zdrži pri vsaki stvari dlje kot 5 sekund. Tisto palico bi namočil, pogledal, kaj se zgodi, in že bi bilo: A gremo zdaj? Edino kakšna družba njegove starosi bi bila pa učinkovita, ja, ampak je do zdaj ni bilo, pa tudi malo majhen je še bil, da bi bil sam z otroci. Ker čim bi bila pa jaz ali mož zraven, bi bilo pa spet eno samo ljubo študiranje, kako bi naju kaj "zaposlil".

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2007 11:24:51   
Marogica
Ja, Splišni, ni nam lahkouser posted image

To s palico funkcionira tako, da mu seveda rečemo, da naj malo počaka, da riba prime in da se izplača počakati in da ne gre tako hitrouser posted image

Drugače pa bi bilo mogoče fajn, da greste s kom skupaj na morje, ki ima približno enako starega otroka. Saj mu ga tudi ne pustimo samega. Malo je on pri fantku in njihovi prikolici/šotoru, malo je fantek pri nas. Se kar zaposlijo otroci med seboj. Če drugo ne, sta zaposlena s kreganjem(kdo bo imel katero igračo), mi pa imamo 15 min miruuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.5.2007 7:16:05   
honey
Jaz sem mu lansko leto (1,5 leta) tudi kupila tiste penaste sandalčke za v vodo, pa letos tudi, ampak če bo kaj podobno kot lansko leto, jih itak sploh ne bo rabil dosti - v vodo gre bos, po plaži hodi bos, edino če gremo v bazen ali kam na sladoled ali kaj podobnega, da gremo po asfaltu, potem obuje sandalčke, ker je asfalt vroč ko user posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.5.2007 19:56:08   
Anonimen
Verjetno kar tiste "češke" za 20 kun user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2007 14:16:34   
Blink1
Hmnja... naša je lani imela ene z v vodo, ampak jih ni hotela obuti, ker bi se zmočiliuser posted image

Pi-kica.... a telovadba ni več v modi? Vaju že pogrešamo.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2007 11:42:18   
Pi-kica 1
Zgleda, da se križamo? Ko sva midva, pa vaju ni. Dva ponedeljka sva bila v bolnici v Ljubljani, zdaj v ponedeljek pa sva malo zamudila in vas nisva več našla. Baje ste bili nekje pod Pekrsko, pri tenisu, pa sva se zastonj vozila tam okoli. No, v ponedeljek pa prideva, upam, da vas ne bova spet zastonj iskala.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2007 17:07:30   
rozi81
Jst sm ji pa kar od teve kupila, sicer so čisto odprte samo so vsaj takoj suhe. Saj pri dveh letih ni več take panike za kakšne hude udarce, ras pa je da smo bolj na plažah kjer so kamenčki in ne skale. Imajo pa od teve ful dobre k je spredaj zaprto, drugače so pa odprte samo ima naša še premajno nogico, ker je mislim da od 23 ali 24 naprej mi smo pa še kar na številki.

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2007 19:29:51   
Barči78
Mi smo ji že drugo leto kupili Championove. Ima jih tudi za v vodo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2007 19:33:42   
Strawberrie Cherrie
Mi bomo naslednje leto šele prišli do tega problema user posted image
Jaz sem kar najbolj za Teva sandalčke...tudi sama jih imam za v vodo in po skalah. Tako da bo verjetno tamali dobil tudi on te...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2007 21:28:20   
arielca
Mi2 sva ji danes kupila Teva sandalčke:
http://www.superge.si/html/svn/2732098-AA.shtml

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.