Anonimen -> RE: Kako razčistiti odnos (19.5.2007 13:17:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake če sem prav razumela, seksate, niste pa par!?! ja sva, že dolgo nazaj, nisva pa par 1. upam da ta mladenič nima punce.ne nima je 2. morala bi opaziti na vaših srečanjih, kašen pristop ima do tebe in če čuti kaj več, ne samo seks.vse je bilo obojestransko in priznal mi je da me ima rad 3. če te dve stvari kolkor tolko držijo v tvoji situaciji, po mojem, nimaš ovir. 4. če se tipček noče vezat resno, ker je komaj končal z nekom, se mu ne da, hoče uživat in bla bla bla, pa počakaj še malo, ne zmeni se takoj za njega ko te išče, pusti mu malo unega filinga(da začuti da nisi odvisna od njega)...ne ni pred kratkim končal z nekom, že precej nazaj se je to zgodilo, njegove natančne preteklosti ne poznam, nikoli se nisva pogovarjala o njegovi pretekli vezi in čez čas pa mu direkt povej da bla bla bla bla bla, al pa te bo on prehitel. 1a. če pa nista imela nikoli nič in se hočeš izpovedat, izpovejse tako da ne bo ispadlo da ne moreš brez njega živet, pač da je zaniv in da bi mogoče skupaj lahko zingi zingi in še kaj več....srečno Bojim se, da ga prestrašim, ustrašim??? Moški a se bojite ene ženske, ki si želi biti z vami?
|
|
|
|