Abby -> Obiski (22.10.2004 18:04:44)
|
Moja deklica je doma živahna ko le kaj, čim pa kdo pride na obisk, je pa ni več na spregled. Kadar gremo kam ven, je pa takole: če prideva nekam na samo, npr. prazna čakalnica pri zdr.,je živahna kot doma, dokler, da se pojavijo drugi ljudje. Zadnjič sem pa opazila eno zanimivo razliko med knjižnico in igriščem. Če sva na igrišču sami, je ok, čim pa se pojavijo drugi otroci, pa obstoji ko vkopana in jih samo gleda. V knjižnici, po drugi strani, pa teka naokoli, med policami, se skriva, pleza na stolčke v otroškem kotičku...Ko je zagledala eno punco za računalnikom, je šla čisto k njej, kukala zraven in se zadrla:"Kaj delaš, punčka?" Opažam pa tudi, da močno zaznava moje razpoloženje. Ko sva včeraj šle k zdr. zaradi izpuščajev in sem bila hudo zaskrbljena, se je tudi ona bala. Potem sva zvedeli, da je vse ok, in sva šle še čez hodnik pokazat dojenčka v maminem trebuhu v posvetovalnico za :nosecka:, tam pa je bila spet normalna. Plezala je na klop, me spraševala vse sorte in celo sama počakala z drugimi ljudmi v čakalnici, medtem ko sem se jaz tehtala.
|
|
|
|