nejcko -> RE: Umrla porodnica - Postoj. porod. (19.5.2007 14:17:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Se pa strinjam, da v kolikor so krivi zdravniki, naj odgovarjajo, tudi javno seveda, če sprva "na lep način" in po uradni poti ne gre. ampak zdravniki za svoje napake nikoli ne odgovarjajo. če bo pa meni delavec na gradbišču , bognedaj, padel padel v globino in se ubil, bom ziher šla sedet. Res je, da bolj redko odgovarjajo, so pač poseben ceh (joj, zakaj tudi šolniki nismo taki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), kjer roka roko umije. V največji + jim je vedno to, da je npr. na svet uspešno spravil 2000 otrok, eden je pa žal umrl. In če že kdo nasanka, je to ponavadi kakšna medicinska sestra ali pa stažišt. Ampak vseeno sem mnenja, da naj se problem skuša rešiti po uradni poti, ne pa kar takoj v cajtng. Ustvarjanje panike ni fajn zadeva. Kar poglej, koliko nosečnic na rr v zadnjih dveh dneh sploh ne ve več, ali bi rodile sploh v kakšni porodnišnici ali raje kar doma - eno je celo minilo imeti otroka. No, samo proti takemu načinu ustvarjanja "paničarjenja" sem.
|
|
|
|