|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje
18.5.2007 21:44:22   
Anonimen
Hejla punce!

Da se še jaz malo oglasim in povprašam za kaki nasvet bolj izkušeneuser posted image
Stvar je taka. Pred slabimi tremi meseci sva se razšla s fantom, s katerim sva bila skupaj 3 leta. Sicer je res,da sva lani za nekaj časa prekinila in se je zadeva odvijala zelo grdo iz njegove strani,vendar sem se takrat odločila da nama dam še eno priložnost. No, tokrat je ponovno počilo. Težava je bila v tem,da sem bila jaz ves čas največ na tretjem mestu pri njemu in da sem bila jaz tista,ki je delovala odraslo,kljub temu,da sem bila kar 7 le mlajša od njega. Kaj naj rečem, še en izmed moja-mama-je-najboljša tipov.
V glavnem šla sva narazen in jaz sem spoznala,da to res ni bilo ljubiti ampak je bilo kr nekaj, brez kemije, bolj neka navada in navezanost. V bistvu sem ga prebolela ob njem lahko rečem.
Tu torej pravzaprav ni težave,sicer je on kao zdaj ugotovil kaj je izgubil in bi to rad nazaj ampak sem mu že dala vedet da ne gre.

Se je pa sedaj tu pojavil en drug... Znanec od obeh. V bistvu brat od najine kolegice s katerim smo se včasih vsi dobili na pijači. Tudi on se je pred kakega pol leta razšel z njegovo s katero imata punčko staro 4 leta. Odkar sva narazen z bivšim smo se večkrat srečali s kolegico in njim. Enkrat pa sva se srečala sama in je preskočila kemija. Od takrat se skoraj vsak dan vsaj slišiva. ko se ne ga pogrešam, ne morem verjet da mi lahko tolko daje, seveda brez obveznosti. To zdaj traja že skoraj mesec dni. Zadnje dni pa se veliko pogovarjava o bivšem. In zdaj se sprašujem,ker je vse bolj grajeno na avanturi,kaj mislite ve, bi se nekdo ki se zavestno spušča samo v avanturo obremenjeval s tem koliko je možnosti,da se vrnem k bivšemu? Ali to kaže na to,da mu je do česa vsaj malo bolj resnega?

Naj povem,da se res odkrito pogovarjava,da je zelo spoštljiv,da si zaupava in da si stojiva ob strani. Čutiva en drugega. Občutek je res prjeten,drugačen kot z bivšim... Ampak... Ali naj brzdam konje ali pa sem pravilno začutla,da prerašča vse skupaj v več kot avanturo?

Lep vikend user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše mnenje
18.5.2007 21:51:25   
eva1
Men se zdi, da se malo brez veze obremenjuješ...prepusti se toku življenja-samo 1x se živi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 21:55:08   
Anonimen
To zdaj traja že skoraj mesec dni. Zadnje dni pa se veliko pogovarjava o bivšem. In zdaj se sprašujem,ker je vse bolj grajeno na avanturi,kaj mislite ve, bi se nekdo ki se zavestno spušča samo v avanturo obremenjeval s tem koliko je možnosti,da se vrnem k bivšemu?

Končno se že nehajta pogovarjat o tvojem bivšem in se prepustita toku!! Pred vama je noro poletje. Izkoristita ga in uživajta. Potem bosta pa videla kje sta in kam vodi vajina pot.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 21:55:59   
mamči
Mislim, da boš morala pustit času čas. Včasih se stvari, ki jim zelo dobro kaže čisto sfižijo, včasih pa situacije ne obetajo nič dobrega, pa se fantastično končajo.

Najboljše, da se prepustiš dogajanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 21:57:14   
Anonimen
Jaz mislim, da si že sama ugotovila. Ko enkrat začutiš kemijo, je to to. Ni važno, kaj je bilo s tvojim bivšim, če sama veš, da tako brez ljubezni ne bi mogla živeti.
Jaz sem ob sedanjem partnerju začutila isto.In še vedno čutim istouser posted image
Pa sem bila z bivšim možem veliko dlje časa.
Jaz pravim poizkusi srečo z novim, s bivšim si doživela že vse!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 21:58:38   
pikica*13*
Jaz bom kratka in jedrnata: daj si duška!!

Lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 21:58:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hejla punce!

. Zadnje dni pa se veliko pogovarjava o bivšem.

Kaj ko bi se vidva raje malo pogovarjala o njegovi bivši?user posted image  Potipaj malo teren, zakaj je bivši? Mogoče ti bo po resnici povedal...in si boš ustvarila realno sliko o njem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 23:07:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Mislim, da boš morala pustit času čas. Včasih se stvari, ki jim zelo dobro kaže čisto sfižijo, včasih pa situacije ne obetajo nič dobrega, pa se fantastično končajo.

Najboljše, da se prepustiš dogajanju.

Enako mislim jaz.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?