Moyca_ -> spanje 3-4 mesečnikov (22.10.2004 0:03:45)
|
hay, pri nas je bilo do 4 meseca pravo drenje v hiši- sem hodila kot zombi. Mali od kar sem prišla iz porodnišnice pa tam do 4. meseca podnevi ni spal nič. (sem samo poslušala kako eni spijo cele dneve in noči :((:((:((). Spat smo šli ob 12 - 1 zjutraj, se vstali tam ob 8 (vmes še ponoči hranjenje,....). Potem pa cel dan na rokah, kjer je tudi kaj zadremal za par minut in to je bilo vse. Ne pretiravam. Res je da je imel hude krče in je bil res bogi, jaz pa tudi (v depresiji,....) Potem pa ČUDEŽ. Se je tam okrog 4 meseca začel jokat vsako večer ob 20.00. Nisem imela pojma kaj mu je, dokler nisem po tednu, dveh pomislila da je zaspan. in res. Od takrat hodi spat ob 20.00. Začel je tudi spat podnevi. Od 2-3 ure (dop. počitek okrog 11 za kakšno urco in popoldanski okrog 15 ure spet za kakšno urco, morda dve). In tako je še danes. Danes sva spala od 12-15 ure čez dan (je ta teden doma- bolan). Zdaj ko je v jaslicah več ne spi toliko čez dan, ker je malo drugačen urnik sedaj. Bomo že porihtali. Sem se razpisala. skratka tudi tvojemu malčku se bo bioritem slej ko prej uredil. držim pesti da čim:sloncek:prej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: morda že jutri (naj te to gor drži). :sloncek::sloncek: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :nosecka::nosecka::nosecka: zdaj pa grem spat (danes sem bila spet na Uz in je definitivno punčka- sem sama videla lepo njeno bogastvo- rekel je da je malo majnša- drugače pa je vse vredu razvito- če se bo lepo redila naprej bo imela ravno 3 kg ob rojstvu-zdaj ima 2100- tako da ni panike-pač velikanka ne bo ZAENKRAT:)-:)-:)-:)-)
|
|
|
|