Anonimen -> prosim nasvet (18.5.2007 7:28:14)
|
Lp punce. Upam da mi boste znale usaj malo svetovat oz. pomagat. Učeraj sem imela 1. GP,ker sem noseča. datum zadnje M je 18.3. in to naj bi bilo 8.5 tednov nosečnosti. G mi na UZ ni videla nič,razen vrečke in ostalo je bilo use megleno.Rekla je,da morm pridt čez en tedn spet,ker je mogoče verjetnost da sem imela kasneje ovulacijo in da zato ni še nič videt.Nosečnost mi poteka normalno,edino 2 dni sem imela čist malo rjavga izcedka.Ker pa sem pred tem leta 2004 že imela spontan splav oz.se plod ni razvil je bil samo mehurček, lani oktobra sem pa rodila fantka,je G rekla da je mogoče razlog tudi to,ker se telo še ni ustrezno pripravilo od prejšnje N in da je to en zamik.Ne vem.Vem pa samo to,da tukaj kjer sem bila učeraj prvič,zaradi selitve sem morala najti drugega G,imajo še prastare naprave,stol in UZ-na tem se je use vidlo meglen,še vaginalnega UZ nimajo.tko da upam da bo čez kak tedn vidt.Skratka,zanima me,če je imela katera podoben primer in kako se je izteklo. Zanima me v primeru da bi bilo kaj narobe,recimo prvič me je skos bolelo spodaj in špikalo,ko se ni razvijalo,zdaj pa nič,a je to normalno al mora telo nekako to prepoznat. a je nujno,da te boli oz da krvaviš oz.karkol,da je kaj narobe,al lahko do tega pride tudi čist brez bolečin.Teden dni do pregleda me bo pa ubil. Hvala!
|
|
|
|