Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 9:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A moraš, a si res MORAŠ kupiti enako obleko kot jo imam jaz????? Kateri čeveljci? Tile: jaz jih imam
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 9:18:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sem vedela, da boš imela odgovor zame. Zdaj mi povej, kje jih naj kupim
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 9:20:12
|
|
|
|
madela
|
No kako bi raje izgledala: Kot baletka ali sesksi mrhica,no z malo drugačno obleko? Men je druga definitivno bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 9:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ebay.com Ti grem poiskat link. Kok maš številko noge?
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 9:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pojdi v mass tam imajo veliko izbiro "tanovih" modelov čevljev, predlagala bi, da kupiš sandalčke, ki imajo spredaj pri prstkih malo luknjico, če me zastopiš! Drugače pa je zelo lepa obleka
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 12:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila zadnjič v Deichmanu pa so tudi imeli kar nekja šuhov, ki bi šli tu zraven
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 13:49:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Raho 37/28.... DO ZDAJ SMO BLI BREZ TOKA! Sem bila v Massu, pa so pri nas imeli samo enih par, pa nobena prave barve...
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 18.5.2007 13:50:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Argetka, kje je deichmann?
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 19.5.2007 7:49:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No, nisem dobila čevljev, zato bom danes oblekla nekaj drugega Raho - a mi lahko prosim poveš, kdo dela tele čevlje? Ti si jih iz USA privlekla (so v sklopu tistih 3?) Urska - kje je daichman?
|
|
|
|
RE: Nova obleka - šuharice help! 19.5.2007 8:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem za kateri deichman sprašuješ. Bi ti pa definitivno odsvetovala balerinke, in tiste, ki jih je Raho dala gor. Zakaj? Ker je že obleka tako "pocukrana", da ne bi prenesla še zraven "pocukranih" čevljev. Jaz bi dala zraven sigurno črne, mogoče spredaj pri prstkih malo odprte in z visoko peto, tanko. V massu imaš lepe.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.