|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AC in splav
17.5.2007 17:28:56   
Anonimen
Naslednji teden me čaka AC in me zanima, če je katera imela na žalost smolo in je  zaradi AC splavila.
Vem, da je tveganje okoli 0.1 %
Kaj menite o tem vem??
Je res AC varna??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AC in splav
17.5.2007 17:39:01   
Anonimen
Jaz na srečo še nisem slišala,da bi imela katera splav zaradi AC...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 19:15:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Jaz na srečo še nisem slišala,da bi imela katera splav zaradi AC...user posted image

Tudi jaz ne. Sem pa imela AC.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 19:46:34   
Anonimen
Jaz poznam eno, ki je bila 2-krat, pa eno, ki je bila 1-krat, in je bilo vedno vse v redu.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 20:56:40   
Nisaa
Nažalost mi je lih dones ena rekla da je njena kolegica mela v 20 tednu AC in je  splavilauser posted image user posted image tko da upam na vse dobro pa čim manj mislit na to!!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 8:26:54   
Pikica pokica
Če boš res počivala po posegu, bo vse ok. To opravljajo že res tako rutinsko, da je ful malo možnosti, da bi bilo kaj narobe. Le drži se njihovih navodil in počivaj te tri dni.

Jaz sem AC imela pred mesecem in pol in nisem imela nobenih težav.

SREČNO

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 11:03:35   
lana38
Jaz sem bila lani na AC, pa mi ni povzročila ss. Sem pa res 3 dni strogo mirovala. Šla sem samo na WC in jest k mizi. Žal pa sem potem šla na UPN, ker je user posted image  imela DS. Sama AC ni nobem bav bav. Postopek je mimo v 5 minutah. Drži se.
LP

lana38

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 13:42:34   
andreja2000
Jaz sem imela AC pred dvema letoma in tudi meni ni povzročilo ss.Sem pa res tudi jaz tri dni samo počivala,vendar sem kasneje šla na UPN,saj je tudi moja punčka imela DS in kup drugih težav.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 16:07:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem imela AC konec dec05, pa je vse lepo potekalo.
Na žalost je tudi  meni pokazala kromosomsko napako.
Sem pa tri dni res počivala in bila potem še cel teden na bolniški.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2007 16:23:34   
Anonimen
a mi lahko prosim katera pove kaj je to AC in zakaj ga nekatere imate.
hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2007 17:59:02   
ašun
Tudi jaz sem bila na ac in nisem imela nikakršnih posledic. Na rezultat pa še čakam.

Ac oz. amniocinteza je preiskava, pri kateri ti gredo z tanko iglo v trebuh in ti vzamejo plodovnico. Vse spremljajo z uz, tako da je otroček čist varen. Preiskava traja cca 3 tedne. Pregledajo vse kromosone in zgradbe le teh.

Nekatere gredo zaradi starosti (nad 37 let), nekatere zaradi slabih izvidov nuhalne in presejalnih testov (1 : 200), nekaterim pa lahko med potekom nosečnosti odkrijejo kakšne nepravilnosti in jih napotijo na ac.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?