|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nogice na x
17.5.2007 15:10:29   
mika
pred kratkim sem opazila, da ima moja pupa noge na x(od kolen dol ji grejo malo v A). nekaj časa je imela nogice na o, ampak koliko sem prebrala se popravijo do drugega leta in naši se je. sedaj pa jih ima na x. do 2.leta sem ji kupovala cicibanove čevlje, ker pa je od teh dobila žulje in imela potne nogice, smo prešaltali na superfit.
druga stvar je, da na x noge ima tudi moja mama in mož. mož, do predkratkim tega ni vedel, dokler mu nisem povedalauser posted image . a je to tudi lahko dedno? do sedaj sem opazila, da imajo bolj močni ljudje noge na x. moja mama  je močna, mož  je bil do 6. razreda, naša pupa pa ima normalno težo.

zanima me, če se da to popravit s kakšnimi vajami ali obutvijo?

ne mislit, da imam pupo zato kaj manj rada,....itak je moj zlati sonček.  če se da popravit, zakaj ne bi poskusili?

lp. m

< Sporočilo je popravil mika -- 17.5.2007 15:11:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nogice na x
17.5.2007 21:12:41   
mmetka
jaz mislim, da je to vsekakor dedno, ker v moji družini imamo skoraj vsi noge na x (oče, brat, jaz, nečak)! ...Smo pa vsi suhi, tako da ni nujno, da je to problem močnejših!

...meni so kot otroku pri zdravniku rekli, da moram dosti sedet "po turško", vendar se stanje ni nič kaj izboljšalo! ...pa sem dosti sedela "po turško", še danes dostikrat tako sedim! Tako da v bistvu nimam nekega pravega recepta ali kakih posebnih vaj!

...sem pa imela kot najstnica velike travme zaradi tega, ker nisem mogla nosit mini kril...user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 21:56:28   
sonce03
moj sin ima isto..star 3 leta in do 5 leta bi se naj izboljšalouser posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 23:07:50   
frutka_
Moja sestra je imela nogice na x ko je bila majhna. V posvetovlanici so mami rekli naj sedi po turško. user posted image . Sicer pa omeni v posvetovalnici in ti bodo že znali pomagat.

lpuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 7:52:27   
dana
Naš 2-letnik ima tudi noge na x. Po moji strani jih nima nihče, po moževi pa njegova mami in sestra, je pa res da sta obe močnejše postave.

Tudi jaz sem že slišala za to sedenje po turško; sam kako naj dopovem tamalemu naj sedi po turško, ko ni niti minuto pri miruuser posted image . Tako da jaz se niti ne sekiram. Upam da se bo res še kaj popravilo, če ne pa tudi v redu.

Je pa tudi od vsega začetka nosil cicibanke, pa ni zato nič boljše.

Po moje se kaj dosti ne da popraviti....

dana

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 22:12:54   
ziva_
tudi jaz sem imela, ko sem bla majhna noge na x. sedaj jih nimam vec, so moji starsi dosti vadili z mano. in sicer tako, da smo sedeli po tursko in (doma) hodili po zunanji strani noge (na robu podplata, od mezinca do pete)... tak da probaj. moj user posted image ima tudi noge na x, pa sma zacele ze malo vadit...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 18:37:59   
dudi2006
Jst mislim, da je to pač dedno...ne vem, če se da to kaj popravituser posted image

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 9:56:20   
mika
danes sva bili pri pediatrinji, ker ima vnete uhice in grlo, tako da sem ji povedala še za nogice. dala nama je napotnico za korektivno telovadbo. očitno se da popravit, bomo videli.

hvala vsem za nasvete, vaje ki ste jih predlagale sva začeli delat, kakšen bo rezultat - če bo, javim.

lp, mika

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......