Anonimen -> kdaj nova nosečnost (21.10.2004 16:07:55)
|
Saj vem, da je bilo to vprašanje že stokrat in več obdelano-ampak vseeno. Danes sem bila prvič po čiščenju na pregledu pri svoji G. Po čiščenju je bilo vse OK (nisem preveč krvavela, prvo M sem dobila, kot po urniku točno, nič me ni bolelo, skratka en sam bp). Ko sva prišle na temo kdaj pa sedaj zanosit, me je pa spravila v totalno zmedo:zmeden:. V bolnici so mi rekli vsaj 3 mesece nič, da si telo opomore, še boljš je kar 6 mesecev nič :nosecka:. OK to štekam. Potem mi pa danes moja G razloži, da glede na to, da je z mano vse OK :bravo:, in da sem prvo M že imela, lahk kar takoj :sloncek:->:nosecka: - svašta. Obrazložitev: maternica in nasploh rodila se itak obnovijo in normalizirajo skozi ciklus, čakanje dlje časa pa je za vsak slučaj, če je šlo prej kaj narobe. Aja pa še O mam čez cca 2 dni (to sem itak vedela- je pa fajn če ti še UZ to pokaže). Moj bi kot nor :sloncek::sloncek::sloncek: -> :nosecka: ampak mal cvika, češ, da je to samo eno mnenje. Kaj pa so kaj vam G rekli? Me res zanima pliiiiis Fajn se mejte in hvala za odgovore .
|
|
|
|