madela -> RE: Razočaranje (17.5.2007 13:31:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj pa če mogoče mož pričakuje, da bo fant oz. punca? Ker, če anonimna nosi punco, pa si mož želi fanta, zna biti zoprno. In se potem posledično punca "boji", ker nosi punco. Brez zamere, ampak eni narodi al kako naj rečem, recimo veliko je takih "južnih bratov", so še vedno prepričani, da če se že rodi, se mora roditi fant. Bolno, ampak tako je. POznam ne primer, morda smo celo "prijatelji", ko se je rodila punči namesto fanta in je bilo doma zelo hudo, kar nekaj časa je trajalo, da jo je oče sprejel. Pa še zdaj velikokrat reče, da ja, saj je v redu, samo bi raje videl, da je fant kot pa punca. Ne vem, morda je pa kaj takega v ozadju. Ja,na žalost se tudi to dogaja,sam jaz mam toliko samozavesti,da se enmu dedcu že ne bom pustila prepriat,da punka ni vredna moje ljubezni. Bi prej on letel čez vrata,kot moj otrok. Včasih se sprašujem če se je res tako težko postavit zase in za svoja čustva in zakaj se ženske pustijo tako maltretirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Seveda pa ne vemo če je to v ozadju!!
|
|
|
|