tehnofil -> RE: Pomagajte mi razumeti (18.5.2007 17:46:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: loreti in ko sm ga poklicala nj vstane saj bo mali pri njem in je bil že budn se je začel dret, da kaj mislm če morjo zdj vsi vstat ker grem jst v službo in tamala v vrtc? Pomagajte mi razumeti, zakaj nisi šla v službo in punčko pustila pri njemu doma? Če vse opraviš, niti ni potrebe, da bi se on sekiral. Pa kaj te briga, če mora ta mala v vrtec. Glede na to, da je on doma, postane njegova obveza varstva otroka. Sem prepričan, da bi se hitro naučil, kje ima mala vrtec. Je pa to verjetno povezano tudi s previjanjem še dojenčkov in podobnim, a ne. Vse si delala sama. Saj si že pisala o težavah. Ja tako je. Ne razumem pa, zakaj pereš perilo? Če ga pere in lika njegova mama, pa ga naj. Mislm. Ja, otroke mu pa le pusti kdaj, takole, na hitro, ko bo še ležal. Reči, jaz grem v trgovino (frizerju,...). Pridem čez 3 ure (še dojenček zdrži 3 ure brez mamice). Pa se bo moral pobrigati. In nikoli več ne bo brez skrbi ležal. Vedno, ga bo skrbelo, da morda ne bo sam ostal z otroki.
|
|
|
|