MetiLu
|
Katka, jaz nosim čez podaljšan puli-pulover, zraven obujem pa škornje. Ene imam rjave na jahalni stil, ene pa bež, ki so bolj "športni", nizki, imitacija velurja, pa mucko imajo na vrhu, pa tudi toplo so podloženi. Se mi zdi super kombinacija, ker je tko udobno, kot trenirka. Kavbojke sem hotla tud jest odrezat, pa nima smisla, ker me itak tiščijo v pasu, tako da jih bom prišparala za drugič Jest bom šla najbrž še kakšen body kupit, ker če zračunam, da rabiš vsaj 1 na dan, je fajn, če jih imaš vsaj 7 Sicer sem pa včeraj kupila še eno flaško, pa en cukrast slinček, pa ene šponske kavbojke, take bolj mehke, št. 62 Februarka 08, jest do sedaj krčev še nisem imela, tako da ti ne znam povedat, mislim, pa da so se tudi že ostale pritoževale in da se ni nič za bat, bo minilo. Pij magnesol, pa bo Slikc mi še ni uspelo narest, pa še mojga rabim imet doma, da me nauči iz fotoaparata naložit slike na računalnik. Žal se sama v ta projekt še nisem spustila Uživajte, mene čez 1 uro čaka srečanje z mojim očetom imava bolj slabe odnose oz. jih sploh nimava, nazadnje sva se vidla pomojem pred 1 letom, niti ga nisem povabila na poroko. Zdej je pa že čas da mu povem vsaj to, da bo dedek Aja, pa da razrešim plačevanja preživnine. Zdej sem redno zaposlena, pa mi je ni več dolžen nakazovat. Držte pesti, da ne bom prišla domov čist živčna razvalina.