Anonimen
|
Jaz zaenkrat še čakam, če bom mogoče februarčica, zato sem anonimna. čestitke vsem februarčicam! Samo par odgovorov bi vam dala: Lanchy: "me zanima ce je normalno, da ves dan cutim neko "cudno" napetost v spodnjem delu trebuha" Ja, to je čist normalno. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti to ves čas čutila, pa tudi kakšni krči so me zvijali. Se dogaja ja, ker se maternica razteza. "...jaz sem iz dneva v dan bolj utrujena...na vsaki 2 uri bi spala " Hja, tudi to je normalno. Pri meni se je to dogajalo prve tri mesece. Že ko sem zjutraj prišla v službo, se mi je zehalo in enkrat sem šla že predčasno iz službe, da sem šla ob treh popoldne spat za par uric, da sem zvečer lahko še malo funkcionirala. Zdaj mi je smešno, takrat sem bila pa takooo brez energije, da je blo že res moteče. Anonimna in PHLMKC.........glede slabosti.......ne se obremenjevat s tem, ker to sploh ni pravilo, veliko ni sploh nikoli slabo. Meni je bilo mogoče ene 2x čist rahlo, bruhala nisem nikoli. So pa kolegice pravile, da jim je proti slabosti pomagalo, če so vsako uro dale kaj malega v usta, kakšen prigrizek, da želodec ni bil prazen. "A mislite, da lahko tako na easy kaj fizično delam, npr. grabim, kakšen plevel populim,... " Ja, seveda lahko kaj delaš. Samo ne pretiravat s kakšnim dolgim čepenjem ali takimi pozami kjer si dolgo skrčena.....ne zato, da bi bilo kaj narobe z otročkom, ampak ker bo tebe bolelo. Sicer pa poslušaj svoje telo. Ti bo vedno "povedalo" če kaj ne bo prav. Če ti kaj ne bo pasalo, tega pač ne delaj!!!!!!! Srečka nosečka: "a na prvi pregled že lahko pripeljete partnerja s sabo? " Seveda lahko! priporočam, kr je čudovito!!! Moj je bil zraven od prvega ultrazvoka do zadnjega. Prvi je bil sicer vaginalni UZ, ampak ni panike. Omeni ginekologu, da bi bil partner zraven, pa po moje ne bo rekel ne. No, sem se razpisala. Lepo bodite vse skupaj.
|