|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
22.10.2007 11:16:41   
dolenjka
Kdo pa je rekel, da se masaža v nosečnosti odsvetuje? Meni moj še nogice masira, samo ne močno (ker lahko povzroči prezgodnji porod), sam mal, če me bolijo, pa ramena mi zmasira, za decembra mi je pa na dom naročil eno teto iz Zagreba, ki pride 1x mesečno v SLO in masira, tudi nosečnice (samo bušija ne). Pa mizo masažno sabo pripelje! user posted image  user posted image
On je bil včeraj pri kolegici, ker je bila ta teta pri njej in se je dal masirat 1h in pravi, daje skor tko dobr k JOTA user posted image  user posted image  user posted image  Sam jota je zastonj, tole je blo pa 21 EUR, kar se mi zdi ugodno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
22.10.2007 11:22:34   
polonca78
dober dan čveke in staaaaaari! (uf, kje so že časi, ko smo se obkladali z stari in stara user posted image user posted image user posted image )

kar se pa statistike tiče, pa le glej anadrej, da poveš koliko si se zredil odkar je draga noseča. user posted image user posted image če se slučajno nisi, si resnično eden redkih. ne poznam para, ko se dec ni zraven redil. user posted image user posted image

meti, ni kej luškana nevesta in luškana nosečka!user posted image user posted image kokr sem enkrat brala pušenjaka pravi, da dokler ti je prijetno ležati na hrbtu ni nobenega problema. baje te bo že telo samo opozorilo, ko ne bo več primerno.

dolenjka, uf kaj boš ti uživala! sicer pa tako prav glede na to, da se z dragim tako po redno vidita! kot bi rekel tomi iz siddharte: "naj se trese, naj se trese!!" user posted image user posted image user posted image user posted image

mah ne vem kaj mi je danes. ful me tesnoba daje. kar ne morem se znebit tega občutka. najverjetneje zato, ker mi je bilo čez vikend res luštn, ta teden bo pa spet ubijalski. najraje bi se skrila v en kot in se delala nevidno. neprestanoma me daje nek občutek krivde, najprej ker še vedno nisem končala faksa, potem ker imam občutek, da ne dajem 100% od sebe v službi, potem se počutim krivo, ker bi morala biti zaradi dojenčka sproščena in nasmejana in tako dalje...karakterno pa res upam, da bo mali po očetu in ne meni. dragi je vedno nasmejan! user posted image user posted image ko ravno govorim o dragem, prejšnji teden sem ga klincala, da nič ne dela, ta vikend sem mu morala pa težit, da naj že neha, ker je skoz nekaj pospravljal. user posted image user posted image user posted image še preveč priden je bil. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
22.10.2007 11:23:04   
ŽogiMarogi
Ola!

Pa je še ne lep, mrzel vikend mimo. Meni se tko spi, da sem dons kar potegnila eno uro več spanja, zdaj pa moram v službi čepet do 17h.

V soboto sva bila na frendičini poroki v Mariboru in sva se po dolgem času spet malo naplesala. Bilo je super, čeprav je bilo mrzlo ko hudič, pa malo dežja. Vilo je veliko mladih, pa vsi smo bili prijatelji, tako da smo na koncu samo mi ostali in ga žurali do 4ure.
Sploh me ni nič bolelo in sem se super držala. Našmu user posted image  pa očitno še ni bilo dovolj, saj ko sem se ulegla, je še kar brcau. Ziher bo dober plesalec(ka) user posted image  - po mami seveda user posted image .  Vrnila sva se v nedeljo tik pred snegom.  Ma hrane je bilo pa tudi toliko, da mi ni za na vago stopit!

Meti lepe slikice. Je pa res kot eno velikonočno jajčke. user posted image

Zdej pa grem malico popapcat, preden bo kosilce.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
22.10.2007 11:31:26   
Suzi*
Daaaannn čveke in stari! user posted image

pri nas vse po starem, vreme je zanič, dežuje, vsaj vetra ni. Včeraj sem bla pridna doma. Sem za mojga zmagovalca spekla prekmursko gibanico, pa čebulni kruh, pa fino kosilce (puran v gobovi omaki in krokete), smo se cel dan doma na toplem crkljali.
Punce jaz imam ful manijo na pečenje peciva. user posted image user posted image  Skos bi nekej pekla. user posted image user posted image user posted image  Sam ne vem kdo bo vse to pojedel....

Me pa še kar fuuuul bolijo kosti. Sploh sramna. user posted image user posted image  Včasih se še premikat ne morem. user posted image  A je še kateri podobno????

aja, pa eno čudno vprašanje: zadnjič med joto mi je ful ob vsakem gibu pokalo v hrbtenici. user posted image user posted image  matr, babe zgleda da se bom jaz v teh 4ih mesecih že čist razštelala. user posted image user posted image  A se še kateri to dogaja, če same z medenico pomigate naprej in nazaj??????'

Dolenjka, bom pripravljena na potres! user posted image A veš, da imam jaz tud dve oblekce, pa se v njih počutim kot štrukelj in mi jih nekak ni za nosit. pa tudi nobenih pametnih žab za zraven nimam, pa tud ne vem, če se sploh kaj pametnega lepega za pod krilo dobi. Pa še ene škornje brez pete bi si mogla kupit, ker mam samo ene hude špičake, pa jih ne morem nosit, ker bi me pobralo od bolečin v kosteh.

meti, kako kaj vaša jota????? user posted image  Večje oblekce pa komot spraviš, pa jih kasneje daš v uporabo, ko bo Janez že večji.

PIna, pol velja za kosilce, če si se zmotila pri cumpranju??' user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
22.10.2007 11:31:53   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

Meti lepe slikice. Je pa res kot eno velikonočno jajčke. user posted image

user posted image user posted image user posted image  najbrž je prepozn, da bi zraven dopisala, da me je slikal zvečer, ko sem bila še malo napihjena od hrane user posted image  user posted image user posted image

Polonca, hitro nasmeh na usta, ker če ne bom še jest začela o teh zadevah razmišljat. Bi te lahko kar citirala in se podpisala pod tvoj post, ker mene tudi še diplomca lovi, pa v službi sem itak cel lenivec ratala, samo še na RR visim... še dobr, da me mulček skoz brkca, da me spomni, na kaj se pripravljam user posted image  da bom mamika user posted image  pa tudi jaz upam,da bo po mojemu, ker jaz znam bit včasih čist preveč "zategnjena"

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
22.10.2007 11:36:46   
vrtnica76
Aja, pozabla sem omenit, da sm v soboto dobila pončota.Ga bom pa oblekla v sredo,ko grem v Lj. na en pregled.Ker je iz flisa, upam, da me ne bo preveč statična elekt. treslauser posted image .Je pa ful mehek in vam sporočim, kako se kej nosi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
22.10.2007 11:37:01   
dolenjka
Jaz butara pa sem črne škornje pred 14 dnevi spakirala mojmu v kufer in zdaj sem brez, pa sem mislila zraven kar nizke črne čeveljčke obut user posted image  Bom probala se doma našemit in dat slikco v album, pa boste povedale če zgleda al ne?

Meti, vsak izgovor je dobr ampak ti se kar potolaž tko kot jaz: zdej si lahko več privoščimo za jest, ker smo user posted image  in se ne vidi, čudile se bomo pa pol, ko pridemo iz porodnišnice user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
22.10.2007 11:37:51   
dolenjka
Vrtnica, a ti si ga dobila od mame al od Neckermanna? Jaz sem naročila pri Quelle in upam, da bo še letos user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
22.10.2007 11:44:21   
pina-1
bamby ni važna ura od kuhanja važno da paše pa da je slastnouser posted image user posted image user posted image
Mogoče tudi midva kaj pristaviva...ste mi lušte nardile.... bomo pod klimco danes v soju lučke kavč malo speglala..No ideja je dobra... kakšen bo pa končni produkt bomo videli....

oooo dolenjka prihaja..le glej da rač. s sabo vzameš, da boš vsaj še čevkala na RR in ne samo jote kuhala...

PRi nas bo danes za kosilo verjetno zelje od včeraj..Kaj pa zraven ne vem.. Zardi meme je lahko samo krompirček...

Sem pa ravnokar pojedla ne košček moje potice...NJAMIIIIIIIIIIIIIIIIIII ampak med malico bo še kaj padlo- kakšen sendvič se mi lušta....

o stari user posted image kako fajn sza seznamšek skrbišuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
22.10.2007 11:46:29   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Meti7707

Polonca, hitro nasmeh na usta, ker če ne bom še jest začela o teh zadevah razmišljat. Bi te lahko kar citirala in se podpisala pod tvoj post, ker mene tudi še diplomca lovi, pa v službi sem itak cel lenivec ratala, samo še na RR visim... še dobr, da me mulček skoz brkca, da me spomni, na kaj se pripravljam user posted image  da bom mamika user posted image  pa tudi jaz upam,da bo po mojemu, ker jaz znam bit včasih čist preveč "zategnjena"

hvala meti, je lažje, ko vidiš da nisi edini z problemčki. sej se trudim in skušam bit optimistično nastrojena, samo kake dneve je težje. potem pa mine in je spet vse ok .... do naslednjič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
22.10.2007 11:48:45   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Meti7707

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Meti,kakšno naključje!user posted image A več, da sva imela tut midva cerkveno poroko na Brdu pri Lukovici.Moj dragi je namreč doma iz tistih krajev.

Ja moj je tud iz tam iz Trnjave, če smo natančni.

Moj je pa iz Rafolč.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
22.10.2007 11:49:52   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vrtnica, a ti si ga dobila od mame al od Neckermanna? Jaz sem naročila pri Quelle in upam, da bo še letos user posted image

Od Neckermanna.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
22.10.2007 11:54:41   
misar
Ja punce dobro jutro!!! naporen vikend je za mano....smo mogli tooooliko jote pojestuser posted image user posted image user posted image . danes me pa na šihtu toliko zebe v noge, da mam občutek, da bom kar domov šla....kaj se to pravi pustit nosečnico zmrzvat user posted image user posted image user posted image  hudiča jim...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
22.10.2007 11:58:48   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Ja punce dobro jutro!!! naporen vikend je za mano....smo mogli tooooliko jote pojestuser posted image user posted image user posted image . danes me pa na šihtu toliko zebe v noge, da mam občutek, da bom kar domov šla....kaj se to pravi pustit nosečnico zmrzvat user posted image user posted image user posted image  hudiča jim...

No, zdej pa imaš, ko si pri joti tolk noge gor držalauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
22.10.2007 11:59:45   
pina-1
mater a ste nore.... čvekate da vas človek ne dohajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meti slikice od poroke so super....

ponočta pa jaz še nisem dobila, mi je pa mami eno novo jakno prehodno dala. Jo je nekje staknila, pa je prov taka jadralska in me ne prepiha, tako da je super za prehodno obdobje..Pa še rdeča jeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Jupi za mamico....

Suzi s tebe manija za pečt?  mene tudi...pravim da sem čez vikend 3 peciva spekla....

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
22.10.2007 12:01:35   
pina-1

Od Neckermanna.

veternica a bo dovolj topel za zimo.. Je dovolj debel... sprašujem ker jaz tudi tega čakam.

suzika sem ti pozabla povedat, da mene sramna kost tudi boli. Posebej če preveč stojim in migam, me kar dol tišči in pol ko se vsedem je cel projekt vstat...Katastrofa...še en čas se zibam ko račka preden normalno začnem hodit.

Glede pokanja v hrbtenici ti pa ne znam povedat, ker pri nas JOTE ne sploh teden dniuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
22.10.2007 12:12:09   
vrtnica76
Jest se bom na čebuljco oblekla-več plasno(čez topel puli bom še eno volneno jopo oblekla(je bolj široka)),user posted image pol mi pa res ne sme bit prehladno.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
22.10.2007 12:13:25   
itata
jaz sem se pa kar k "moji" maserki naročila - k grem včasih k njej k doma masira in je ful fletna - na masažico lepo v čet. me boli križ pa hrbet... k mam vse bolj nazaj pa sem čez vikend sesala in likala in je zdej cel user posted image . na aerobiko se mi pa tolk zlo ne da več hodit... mogoče me še kej prime...
pri nama tud jota bolj na izi enkrat al pa dvakrat na teden - ampak to bolj zato k se men skoz zdi, da sem vsa neprivlačana, ne zato k mi ne bi pasal... a se še kateri tko zdi?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
22.10.2007 12:14:42   
itata
bundo al pa jakno bom pa kupla sam če bo nujno. zaenkrat so mi še prav. če ne pa en pulover več pa šal pa bundico pač na pol odpeto pa gremouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
22.10.2007 12:20:54   
Suzi*
Pina, to je to, ja, ta bolečina. No, pol zgleda da je to normalno. Pa probala bom kalcij pit, sam po moje ne bo nič kaj pomagalo.

Itata, kaj boš pa pol po porodu rekla glede privlačnosti?? Veš, jaz sem se nehala obremenjevat z izgledom. In se sploh ne sekiram. Pa večini moških je tako vseeno, sam da sekajo. user posted image  Punca, ti si ena fuuul suhica, uživaj v joti čist neobremenjeno. Nosečke smo pa itak še bolj privlačne. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
22.10.2007 12:25:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Od Neckermanna.

veternica a bo dovolj topel za zimo.. Je dovolj debel...

To tudi mene zanima. Ker če je samo iz flisa, potem skoraj ne pride v poštev za mrzle zimske dni. Mi je mam prejšnji teden en plašč pokazala in je rekla, da mi ga posodi za tistih par mesecev. Upam samo, da bo zdržal do konca, da ne bo postal proti koncu že preozek. Ga pa še nisem odnesla domov, ker imam zaenkrat še lansko jakno. Jo bo očitno treba začet kar nosit, ker se je tako ohladilo.

Dolenjka, prav godotvo bom opazila, da si v SLO, ker se bo treslo user posted image . Samo ne cele Slovenije zglihat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

dober dan čveke in staaaaaari! (uf, kje so že časi, ko smo se obkladali z stari in stara user posted image user posted image user posted image )

kar se pa statistike tiče, pa le glej anadrej, da poveš koliko si se zredil odkar je draga noseča. user posted image user posted image če se slučajno nisi, si resnično eden redkih. ne poznam para, ko se dec ni zraven redil. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to bo pa res držalo. Torej staaaari, koliko si že pridobil na teži??? Saj veš, Lara mora v seznam vpisat user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
22.10.2007 12:30:15   
bamby
suzika sem ti pozabla povedat, da mene sramna kost tudi boli. Posebej če preveč stojim in migam, me kar dol tišči in pol ko se vsedem je cel projekt vstat...Katastrofa...še en čas se zibam ko račka preden normalno začnem hodit.

Pina, meni se isto dogaja. Ko sedim ali ležim se komaj poberem. Me začne nekaj v križu bolet, pa se komaj prestopam iz noge na nogo, dokler se ne razmigam, potem je boljše. Sem kot račka, kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
22.10.2007 12:32:48   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Od Neckermanna.

veternica a bo dovolj topel za zimo.. Je dovolj debel...

To tudi mene zanima. Ker če je samo iz flisa, potem skoraj ne pride v poštev za mrzle zimske dni. Mi je mam prejšnji teden en plašč pokazala in je rekla, da mi ga posodi za tistih par mesecev. Upam samo, da bo zdržal do konca, da ne bo postal proti koncu že preozek. Ga pa še nisem odnesla domov, ker imam zaenkrat še lansko jakno. Jo bo očitno treba začet kar nosit, ker se je tako ohladilo.

Dolenjka, prav godotvo bom opazila, da si v SLO, ker se bo treslo user posted image . Samo ne cele Slovenije zglihat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

user posted image user posted image user posted image  to bo pa res držalo. Torej staaaari, koliko si že pridobil na teži??? Saj veš, Lara mora v seznam vpisat user posted image .

ja babe, to ne bo čist držal...moj je shujšal odkar sem jaz noseča...ima trenutno toliko kil, kot jaz v svojih solidno dobrih časih..to je celih 57.5 kguser posted image user posted image ...se sodelavci režijo, da sem ga čist izsušila odkar semuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
22.10.2007 12:43:05   
bamby
Kaj pa počneš z njim??? Ves čas joto kuhaš ali kaj? Pa prav gotovo mora ON ves čas mešati user posted image user posted image user posted image .

Moj jih je prav gotovo nekaj pridobil, potem se pa pritožuje, kako so čudni kroji pri hlačah user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
22.10.2007 12:48:55   
misar
res je, da je jota skoz na jedilniku, sam oba enak rada mešava, tko, da ni od tega. ahh revež sej tud prej ni mel več kot 60 kil...sam zdej je pa res adijo suh...user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?