Pia73
|
Psiha pa to,... Tiste, ki so redne obiskovalke foruma itak veste, kakšno je moje mnenje o psihi,.... Če so pogoji za zanositev idealni in če se jajček in semenček srečata, potem zanosiš, sicer ne! In pika! In konec! Še vedno je moje mnenje vsaj v okvirih tako. Mi je pa danes dr. Reljič, strokovnjak za neplodnost, odkril drug pogled vpliva psihe na zanositev. Čisto neprisiljeno mi ga je razložil. Vmes je 5x ponovil, da ni rečeno, da gre pri meni za to ampak, da je to ena od variant zakaj nama ne uspe zanositi, glede na to, da je z nama z možem vse O.K. Jaz imam za sabo 2 s.s. . Rekel je, da če si ženska želi nosečnosti, da je vsak s.s. za žensko hudo breme. Eni to lahko pozabijo, drugi ne,.. Lahko, da je bila ženska po s.s. tako prizadeta, da njeno telo enostavno ne dovoli, da bi se to še enkrat ponovilo,... In ta razlaga mi je veliko razumljivejša in bližja kot izjave tipa: skuliraj se, pa bo,.... Osebno jaz sem bila prve mesece poskušanja po 2 s.s. čist kul, pa ni uspelo, potem vmes me je grabila panika, pa spet ni uspelo, potem pa sem se umirila in spet ni uspelo. Sedaj npr. v mesecih med HSG-jem in histeroskopijo smo :sloncek::sloncek::sloncek: čist neobremenjeno in iz same ljubezni :love::love::love: pa ni uspelo. Tako je to! Ampak punce, usoda je usoda. In jaz še vedno verjemem, da je naša usoda taka, da bomo enkrat vse srečne mamice. Ene prej, druge kasneje,...:zmeden2: Lp Pia73
|