|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 15:35:13   
Pia73
Psiha pa to,...

Tiste, ki so redne obiskovalke foruma itak veste, kakšno je moje mnenje o psihi,.... Če so pogoji za zanositev idealni in če se jajček in semenček srečata, potem zanosiš, sicer ne! In pika! In konec! Še vedno je moje mnenje vsaj v okvirih tako. Mi je pa danes dr. Reljič, strokovnjak za neplodnost, odkril drug pogled vpliva psihe na zanositev. Čisto neprisiljeno mi ga je razložil. Vmes je 5x ponovil, da ni rečeno, da gre pri meni za to ampak, da je to ena od variant zakaj nama ne uspe zanositi, glede na to, da je z nama z možem vse O.K.
Jaz imam za sabo 2 s.s. . Rekel je, da če si ženska želi nosečnosti, da je vsak s.s. za žensko hudo breme. Eni to lahko pozabijo, drugi ne,.. Lahko, da je bila ženska po s.s. tako prizadeta, da njeno telo enostavno ne dovoli, da bi se to še enkrat ponovilo,... In ta razlaga mi je veliko razumljivejša in bližja kot izjave tipa: skuliraj se, pa bo,....

Osebno jaz sem bila prve mesece poskušanja po 2 s.s. čist kul, pa ni uspelo, potem vmes me je grabila panika, pa spet ni uspelo, potem pa sem se umirila in spet ni uspelo. Sedaj npr. v mesecih med HSG-jem in histeroskopijo smo :sloncek::sloncek::sloncek: čist neobremenjeno in iz same ljubezni :love::love::love: pa ni uspelo. Tako je to!

Ampak punce, usoda je usoda. In jaz še vedno verjemem, da je naša usoda taka, da bomo enkrat vse srečne mamice. Ene prej, druge kasneje,...:zmeden2:

Lp Pia73

Neposredna povezava do sporočila: 1
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 15:38:38   
kimi
no potem se pa skuliraj in bo;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 15:40:50   
Pia73
kimi, verjetno nisi dovolj pazljivo prebrala mojega posta,...

Lp Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 16:14:54   
TASI71
Morda je moje mnenje blizu tistemu od Pie, a sem nekako prepričana, da :duda: pride, ko nam je to namenjeno in da je nekje nekaj kar občasno uravnava naše življenje.

In zaradi tega sem prepričana, da je vsem nam namenjena :duda: in bo prišla, ko bo čas za to. :zmeden2:

Ob vsem tem se pa moramo prepustiti toku življenja, ki nas pelje naprej v nove dni :kuza::kuza::kuza: .

Zato naj vas :angel::angel::angel: čuvajo.

LP Taši :muca:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 17:11:14   
Darja*
Tudi jaz se nekako strinjam z Pio. Tudi jaz lahko potrdim, da je temu tako, vsak drug dan :sloncek::sloncek::sloncek: pa se ne prime, bila sem na inseminaciji poplnoma sproščena, ker sem enostavno morala biti. S sestrami sem se hecala, zdravnica je bila ena A. Pa se tudi ni prijelo. Res je da sem bila 14. oktobra razočarana, ker je test pokazal negativno, da sem :((:((:((:((:((:((:((, da se mi je tisti dan hotel podreti svet, ampka drug dan sem bila potolažna in spet polna novega upanja, polna energije za doseganje novih ciljev.
Če nam ni namenjeno takoj zanositi, nam pač ni. Vse traja svoj čas. Si je pač usoda pri nas vzela malo več časa. Ampak zagotovo nam bo uspelo,.......:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Darja

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 19:22:31   
Anitka
Pia 73!

Kot ponavadi so tudi tokrat strinjam s tabo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Tudi jaz verjamem, da je naša usoda taka, da bomo prav vse enkrat srečne mamice. Nekatere prvič, druge drugič, tretje tretjič..... Le verjeti moramo v to pa bo!

Pa pa,
Anitka:metulj:

P.S. Katera plača večerjo?:zmeden2::)-:zmeden2::)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 19:30:29   
neni
Jaz se javim za ti plačat večerjo Anitka, seveda ko vidim :modri: Upam, da kmalu.
Pia, tudi meni so šle besede, sej bo, pa jaz poznam dva k so jima dohtarji rekli, da ne bosta imela pa sta čez 5 let dobila otrok,... Sam skulirej se pa bo...:(
Naj bodo veseli, da so preživeli!
Jaz pa ene dva dni prej zvem, da ne bo nič po naravni poti in z napotnico za umetno.:((

Sovražim pametnjakoviče. Še najbolj pa zato, ker zanosijo ta prvi mesec.
Hi hi sej nisem tolk žleht, sam povejmo pošteno - nimajo tolk lepih otrok kot jih bomo mele me.
lp Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 19:32:59   
Anitka
Hej Neni!

Bova vzeli še tebe na večerjo, plačale bomo pa kar vse tri, ker bomo istočasno :nosecka::nosecka::nosecka::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

In me bomo imele najleeeeeeeeeeepšeeeeeeeeeeeeee otroke na tem svetu!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 19:36:47   
Sisy
Pia,velikokrat se spomnim na tvoje besede in se popolnoma strinjam z tabo,sem pa enkrat dobila tako kontro da tega v zvezi s psiho nikakor ne morem pozabit...Bila sem na zabaviz našo družbo in se je začela tema razvijat okrog psihe 9in sem povedala točno tako kot si ti napisala-da si pač takrat ko si sproščen semenček in jajček pač ne podatka roke jima in rečeta no zdej bo prišlo do oploditve! Pa da če bi bilo tole z psiho res ne bi nobena posiljena ženska zanosila itd....No v tem ko sem pač izrazila to mnenje,v katerega tudi jaz močno verjamem, je vame skočila od prijatelja punca, ki študira psihologijo in mi vsa načitana zabrusila da nimam pojma pa naj bom raje tiho in da raje naj nič ne govorim ker sva zdaj na NJENEM področju!Na koncu mi je pa še zabrusila da naj raje kakšno knjigo v roke vzamem! (btw. ta gospodičnica sploh še nima otrok, a je požrla v 3.letniku že vso pamet tega sveta:grrr:)
Po teh njenih besedah sploh nisem k sebi prišla kar lep čas, kar obstala sem, tako sem bila jezna da..:grrr:kar počla bi jo, pa nisem nasilna....
Potem se pa začneš že spraševati kaj je sploh res in kaj ne....
vendar jaz še vedno verjamem v to kar si ti napisala pia!
pa lp

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 20:07:31   
Vilma
Pia tudi jaz ne verjamem v psiho. Sicer pa sem svoje mnenje napisala že v postu, ki si ga odprla prej "Spermiogram je super".
Meni so kar kocine pokonci lezle, ko so mi prijateljice govorile, saj veš psiha, pa moraš biti sproščena, pa ne smeš se živcirat in podobne tralala zgodbice.
Nekaj časa sem jih sicer poslušala, potem pa ustavila. Da naj mi nehajo govorit o tem, ker tega ne verjamem! Da imam občutek, da je nekaj narobe in kasneje se je izkazalo, da je res tako. Predobro poznam sebe in svojega dragega in vem, da nisva živčna, razdražena in napeta 365 dni v letu. Ne bi rekla, ajde sem en mesec živčna, se zgodi kaj v službi in ok tisti mesec ne zanosim. Če pa se matrava že več kot eno leto in če v najinem odnosu vse štima, potem v psiho ne verjamem!
Mogoče pri določenih tudi psiha vpliva, za druge pač ne vem. Govorim izključno zase in svojega dragega.
Mislim, da je potrebno biti pazliv s tole psiho, predvsem pa moramo biti pazljivi pri serviranju psihe kot vzroka za težave pri zanositvi.
Najlažje je, če se v nekaj ne zastopimo, servirat tole psiho. Ker je ravno prav skrivnostna, ker ravno prav nič ne vemo o njej ali pa čisto malo.
Ekola zdaj pa sem še jaz povedala svoje :)
Vsem puncam eno :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 20:10:35   
Pia73
Punce, res sem iskreno vesela, da delite mnenje z mano. Rada vas imam, ker me razumete,... Vsaki pošiljam po tri :rozica::rozica::rozica:

Sisy uno psihologinjo (velikim se itak sfrclja še pred koncem študija :)-:)-:)- ), zdaj sem pa jaz hudobna,... pa v rit sun ali jo pa k meni pošlji, veš sem bikica in jo bom že pognala v :kuza::kuza::kuza:

Za večerjo pa ni problema: Anitka, neni,....... sam ne pozabte name, če boste prej na startu,......:)-:)-:)-

Lp Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PSIHA PA TO III DEL
21.10.2004 21:37:29   
Sisy
:)- velja Pia ti jo pošljem.....:bravo::)-

jutri imamo spet neko rojstno-dnevno zabavo in se bom mogla "spet" soočit z njo...hmmmm.sploh ne mislim več razglabljat o tem z njo...je pa hecno veš,večina res pravida se bodočim psihologom že med študijem mal sfeclja hi hi ti bi jo mogla videt! joj to bi blo smeha :)-:)-:)-

no zdej sem pa že jaz žleht...ne bom več.....

vsem pošiljampo enega:angel:

nočko

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PSIHA PA TO III DEL
22.10.2004 7:47:11   
simonas
Jaz se pridruzujem mnenju, da ne more biti vse na psihi. Morda psihicna preobremenjenost zavira sproscanje jajcec iz jajcnikov ali kaj podobnega, ne more pa vplivati na oploditev samo...

Sicer pa kdo bi vedel zakaj se stvari dogajajo, ce se zdravniki sami ne vedo...

Simona

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PSIHA PA TO III DEL
22.10.2004 11:58:30   
lutka
Jaz imam pa drugačne "izkušnje"s psiho.Z možem sva se "matrala"šest let.Non stop sem razmišljala o dojenčku,kako lepo bi bilo,ko bi tudi jaz hodila naokoli s trbuščkom:nosecka:...itd.Toda,nosečnosti ni in ni bilo.Koliko testov nosečnosti sem kupila,vedno samo ena črtica,koliko obiskov in pregledov pri zdravniku,pa NIČ:((:((.Potem pa sam obiskala G in ta mi je rekel"PUNCA SPRIJAZNI SE,OTROK NE MOREŠ IMET".Solze,jok,samo to sem delala naslednjih sedem dni.Mož me je tolažil kolikor me je lahko,streznile so me šele njegove besede,ko mi je rekel"SAJ NI KONEC SVETA,JAZ TE IMAM ŠE VEDNO RAD,SAJ TE NIMAM SAMO ZATO,DA MI BOŠ OTROKE ROJEVALA!:((. Nekako se mi je uspelo sprijazniti s tem,da bom ena izmed mnogih,ki so brez:duda:.Živela sva naprej,imela sva se rada,nič več se nisva pogovarjala o:duda:.Po šestih mesecih,pa mi je začela smrdet hrana,slabo sem se počutila,bolel me je želodec in glej ga zlomka bila sem :nosecka:.
Še moj G je bil šokiran,ampak bila sem noseča.Upam,da vam nisem zatežila,ampak,pri meni je imela psiha veliko vlogo.Pri enih je tako,pri drugih pač drugače;);)
Želim vam čim hitrejšo:nosecka:
lp in vsem koš:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.