glivice (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

majci23 -> glivice (17.5.2007 8:07:45)

mi lahko katera pomaga ker nisem nič pametnega našla. se mi zdi da mam spet glivice, ker me ful srbi. kako je z uporabo jogurta? na kakšne način ga naj uporabim? se še kateri pojavljajo glivice tako pogosto? namreč meni se odkar sem nehala jest KT ppjavljajo na vsake 2 mesca skoraj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: glivice (17.5.2007 8:15:41)

Pred spanjem nahitro namoči v lca jogurt tampon in ga pusti čez noč. Lahko tudi čez dan. Če te zuni srbi, je fajn če imaš canesten mazilo in se z njim še mažeš po zunanjem delu spolovila. Spolne odnose je treba omejiti v času zdravljenja, lai pa kondom nataknit. nič tangic, nič ozkih hlač, nič plastik fantastik. pOTREBNO JE OMEJITI VNOS SLADKORJA (ups črke) kave in drugih poživil. Bombaž, umit z ustreznim milom in skrbeti, da je spodaj vedno suho. Glivice imajo rade cuker in vlago.

bekyca -> RE: glivice (17.5.2007 9:00:08)

Točno tako. Mišek je bila izčrpna, se strinjam. Za tuširanje pa uporabljaj milo za intimno nego, pa tudi tukaj ne pretiravaj.

pikica*13* -> RE: glivice (17.5.2007 10:52:08)

Se strinjam z Mišek13 in Bekyco, dodajam pa:  spodnje perilo peri najmanj na 60 stopinj, ker pri 40 in manj glivice ne uničijo. Lahko pa si v lekarni kupiš boraxglicerol ali vagisan vaginalete. Oboje dobiš brez recepta.

Upam da se jih rešiš čimprej!
Lp

Anonimen -> RE: glivice (17.5.2007 13:05:15)

Bi dodala samo to, da meni pri težavah poleg ostalega že naštetega pomaga, da se umivam z Lactacyd femina tekočino. Dobiš samo v lekarni.

Tejchy -> RE: glivice (18.5.2007 13:24:00)

Intimna mila - ne pretiravaj z njimi. Bolje manj kot več.
Jogurti,... - sem pozabila razlog, ampak naj ne bi bili najboljša rešitev oz. jih odsvetujejo. Raje si kupi Molkosan (lekarna, Sanolabor) in ga pij, občasno pa vanj namoči tampon in si ga vstavi v nožnico.
Čaj rman - odličen za vse ginekološke probleme, ženski čaj.
Sama pa uporabljam Multi-Gyn gel- ni nobenih omejitev, lahko ga uporabljaš tudi preventivno. Zunaj in znotraj.

tehnofil -> RE: glivice (18.5.2007 18:11:14)

Tudi zaradi antibiotikov se znajo naredit podobne težave.

tehnofil -> RE: glivice (18.5.2007 18:13:51)

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
če imaš canesten mazilo in se z njim še mažeš po zunanjem delu spolovila. Spolne odnose je treba omejiti v času zdravljenja, lai pa kondom nataknit.

Glivice se zdravijo pri obeh partnerjih istočasno in sicer moški uporablja mazilo Canasten, ženska pa svečke. In oboje predpiše zdravnik enega od partnerjev, na recept .

Stran: [1]