Anonimen
|
Norčevanje osebe, ki že 5 let živi na račun države, se dela norce iz ljudi, ki delajo za drobne fičnike. Seveda pa vidi druge, za razne malenkosti, sebe ne. jaz poznam dve takšni osebi. tast je dedoval veliko stanovanj. s taščo sta ostala brez službe in 10let dobivala socialno podporo. okol sta se drla, da sta na borzi, navzven pa sta kazala ves luksuz, ki sta ga premogla. no v svoje stanovanje nista mogla povabit nikogar, ker je bilo obupno. pomemben je bil avto, oblačila in vse kar se vidi navzven. ampak.....stanovanja sta prodala, denar je pošel in sedaj živita od revnih pokojnin. sveda sta v veliki stiski, ker iz luksuza na skromnost, se je teško privadit. aja, zakaj sta se mi zamerila? zato, ker sta govorila za ljudi, ki so živeli, v najemu v njunih stanovanjih, da so golazen. in ta golazen je kupila njuna stanovanja, ker se jim je standard zvišal, onadva pa sedaj težje živita. golazen ima nove avte, med tem ko si ga onadva ne moreta privoščit. pa sej, kaj sta naredla s premoženjem men dol visi, ampak da sta tolk zabita, da nista znala poskrbet za svojo starost in sedaj najedata naju z možem. midva sva v hiši, s čimer se tašča ne more sprijaznit, ker ona je pa še vedno v starem stanovanju. madona, lahko bi pa že zdavnaj imela tudi onadva hišo. jaz gledam na to kot na njuno kazen, ker sta jemala odenar, ki pripada ljudem, ki pomoč v resnici potrebujejo. mene bi bilo v dno duše sram!!!!!!!!!!!! vsaki zlobi se enkrat vrne, tudi tej se bo, ki je tebe prizadela.
|