|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako spraviti kapljice v oči
21.10.2004 13:55:37   
Anonimen
Moje dete ima vnete oči. Zdravnica nama je predpisala kapljice, ki naj bi mu jih dajala po 4-krat na dan seveda v notranji kot očesa. Problem pa je v tem, da se otrok ful joče, drži oči stisnjene skupaj iz njih pa mu lijejo velikanske solze. In to že tri dni po 4-krat na dan. Sem mislila, da se bo navadil, videl, da ni nič hudega, in bo O.K. Pa se že spet ne da ugnati kar tako. Stanje z vnetjm pa je čedalje slabše.

Ima katera kakšno idejo ali pa izkušnjo, kako kapljice spraviti v oko? Menda obstaja tudi mazilo, s katerim ga lahko namažeš tudi po veki oziroma po zunanjem delu očesa, pa ravno tako pomaga. Čudno se mi zdi, da zdravnica ni mazila kar takoj predpisala, saj vendar pozna reakcije otrok.

Nasvete, lepo, lepo prosim!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako spraviti kapljice v oči
21.10.2004 14:25:53   
Anonimen
To iamš najbrž Tobrex kapljice, a ne? No, jaz sem pogruntala, da se mu moram prej na veliko smejat, potem pa mu z eno roko držim kakšen manjši predmet na vrvici malo nad čelom, tako da binglja in da mali gleda dejansko nazaj. Takrat mu kapljice brez problema kanem noter. Pri drugi očki pa počakam nekaj minut, nato pa spet na isto finto. Tako bo, dokler ne bo pogruntal, kaj delam.

Mazilo tudi obstaja, imenuje se tako kot kapljice, Tobrex. Jaz ga nisem uporabljala, ker se mi je zdelo ful kruto, da bi morala vleči veko navzdol in mu potem mazati z njim po notranji strani... Poskusila sem enkrat, potem pa odnehala. Je bilo preveč krikov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako spraviti kapljice v oči
21.10.2004 14:31:44   
Anonimen
Ne, ni Tobrex. Tisti veliko bolj znano, na koncu jezika ga imam, pa mi ne gre... Moj mali je star dve leti in pol in se je zatrdno odločil, da oči ne bo odprl in da bo zraven zelo, zelo jokal...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 9:50:19   
Donja
Ko je naš imel vnete oči je dobil kapljice za čez dan in mazilo za ponoči, ker omegli vid. Star je bil malo manj kot tri leta in smo mu lepo razložili, da mu moramo to dajat, da ne bo zjutraj imel zlepljenih oči. Takrat so bili kriki, ko jih ni mogel odpret in jok da nič ne vidi. Pa si je dal reč in je šlo. Mazilo pa je ful pomagalo. Se mi zdi dost boljše kot kapljice in lažje za dajat. Tudi med spanjem mu ga lahko v oko daš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 10:58:46   
Anonimen
Ja, hvala, Donja, smo včeraj že šli še po mazilo. Ampak se mu zdi še bolj grozno, tako da je zdaj kar na lepem pristal na kaplice. Ma, bomo videli, malo enega in malo drugega, pa veliko cmera, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 11:13:23   
Donja
Upam, da bo čimprej zdrav. Je pa fajn če mu daš kapljice še kak dan dalje, ko je že vse v redu, da se ne bo ponovilo. To se je nam zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 12:09:05   
Anonimen
Ja, saj res. Koliko časa je pa sploh treba dajati kaplice? Piše, da so uprabne en mesec, mazilo pa ne vem do kdaj leta 2005. Predvidevam, da čisto po potrebi in kot praviš, donja, še malo dlje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 13:27:06   
Donja
Mi smo jih dajali, dokler je bilo gnojno in potem še tri dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 13:27:21   
Donja
Aja mazilo tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako spraviti kapljice v oči
22.10.2004 14:16:51   
Anonimen
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?