Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranje pretogovanje v postelji 16.5.2007 19:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se kar ne upam pretegnit, kadar se, se zelo previdno. Ko bo preteklo še nekaj tednov pa te bodo ovirali še krči v nogah. Ti so najhujši.
|
|
|
|
RE: Jutranje pretogovanje v postelji 16.5.2007 20:36:07
|
|
|
|
Jelenche
|
Če se jaz pretegnem zjutri v postelji me kar hoče krč zagrabit,.. tko da to ne počnem ... sem v 33 tednu Sicer pa je ena punca vprašala G glede tega stegovanja,.. obešanja perila,.. oh in sploh .. in je G rekel da .. je to lariafri. Če ni celo pušenjak to rekel, nevem, se ne spomnim točno. Sicer pa ne vem zakaj se ne upaš pretegniti, kaj misliš da se lahko zgodi,.. sprašujem samo zato, ker nikoli nisem pomislila na to
|
|
RE: Jutranje pretogovanje v postelji 16.5.2007 20:46:19
|
|
|
|
sonchek
|
tud mene če se stegnem v postelji me tko nekaj zategne tam dol...sploh ne znam občutka opisat....k da bi me en zarezal...od takrat se tudi jaz več ne raztegujem na vse pretege, ampak čisto previdno....
|
|
RE: Jutranje pretogovanje v postelji 16.5.2007 20:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
obešanja perila,.. oh in sploh .. in je G rekel da .. je to lariafri nisem zdravnik... sam mam pa slab filing glede stegovanja... moj bratranec je bil že čisto moder ko se je rodil, ker je imel popkovnico 9-krat zavito okoli vratu pa so rekl, da je to od tega, k je mamica teden dni pred porodom obešala zavese JE PA RES, DA JE TO ŽE VEČ KOT 30 LET NAZAJ ne vem... sej je lohka lari fari... nismo pa povsem prepričani, a ne upam, da nisem katero prestrašila... tko je pač bilo
|
|
|
|
RE: Jutranje pretogovanje v postelji 16.5.2007 21:00:04
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen obešanja perila,.. oh in sploh .. in je G rekel da .. je to lariafri nisem zdravnik... sam mam pa slab filing glede stegovanja... moj bratranec je bil že čisto moder ko se je rodil, ker je imel popkovnico 9-krat zavito okoli vratu pa so rekl, da je to od tega, k je mamica teden dni pred porodom obešala zavese JE PA RES, DA JE TO ŽE VEČ KOT 30 LET NAZAJ ne vem... sej je lohka lari fari... nismo pa povsem prepričani, a ne upam, da nisem katero prestrašila... tko je pač bilo Tako so včasih govorili, zdaj menda ne drži. Če vas kaj špika, potem se raje previdno pretegnite. Če se pojavi pa krč v mečah, pa je treba zategnit nogo, tako da prste na nogah usmerite proti glavi in raztegneto meča.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?