tassika -> RE: pustit službo za ned. čas? (16.5.2007 18:47:43)
|
pozdravljena, ko sem brala tvoje sporočilo je bilo isto kot bi gledala sebe. Bila sem in trenutno sem še zaposlena v računovodskem servisu. 3 leta sem delala brez vsakih težav, hodilo v službo ob 7.00 zaključevala 16.15. Zaradi obilice dela nisem imela časa da bi šla na malico, še na wc bolj težko. In kljub temu da si nisem vzela niti 5min časa zase so se vedno najdle stranke, ki so me obtoževale, da za njih vedno vse naredim nazadnje. Letos na začetku leta je moja šefica prevzela še 2 veliki podjetji in takrat sem se odločila in začela iskati novo službo, ker preprosto nisem več zdržala tega pritiska, da ne govorim da je bila šefica vedno živčna in sitna, jaz pa sem kasirala ta slab odnos. Imela sem dve varinati ali dobiti novo službo ali pa zanositi in med porodniško poiskati novo službo. Ponudila se mi je možnost ravno tako kot tebi, delo v javni upravi nadomeščanje porodniške z možnostjo potem redne zaposlitve. In veš kaj niti minuto nisem razmišljala. Pustila sem službo za nedoločen čas in šla v novo, kajti ugotovila sem da se na sedanjem delovnem mestu samo uničujem in po pravici povedano premlada sem zato. No to je moja zgodba, kako pa se bo razpletla tvoja pa ne vem. Lahko ti svetujem samo, da dobro premisliš, če na sedanjem delovnem mestu nimaš možnosti napredovanja, če nisi zadovoljna in te vse to obremenjuje potem je čas da nekaj storiš, kajti predvsem moramo gledati nase. Jaz sem si rekla če se pač zgodi da me potem ne bodo rabili več pa pač gremo novim zmagam naproti, še veliko časa imam da najdem službo, ki mi bo usrezala in delo v katerem bom uživala. Aja stara pa sem 23. Lp Nataša
|
|
|
|