Bejba -> Dojenje-pomoč (21.10.2004 11:19:49)
|
Tudi mi se pridružujemo temu forumu, saj smo 12.10. postali srečna družinica. Rodil se je mali Anže, največja sreča mamice in atija. Ker se še vedno navajamo na red, imamo seveda nekaj problemov. Eden večjih je dojenje. Ker sem rodila s carskim rezom je bilo nekaj dni zamika z mlekom. Potem je le-ta prišel, vendar še do danes moj mišek nima dovolj samo dojenje, ampak mu je potrebno dodajati. Najhuje pa je, ker se mi zdi, da imam zadosti mleka, vendar on noče vleči kot bi moral. Dobesedno, ko se priklopi, zaspi. Nekaj časa mi ga potem še rata predramiti, ko ga žokam pod bradico, čez kakšnih 15 min pa je vse brez uspeha. Ko pa mu dam flaško, pa vleče kot nor. Poskusila sem tudi z izbrizgavanjem, vendar je vse to tako zamudno, pa tudi veliko bolj si želim dojiti, saj se mi zdi, da je to neka posebna vez med materjo in otrokom. Pa še veliko bolj praktično je, posebej ponoči. Če ima katera podobno izkušnjo ali predlog, bi bila zelo hvaležna za odgovor, ker sem počasi že obupana. Uživajte ob svojih sončkih, saj je to nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju. LP; Bejba
|
|
|
|