|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Manj plodovne vode - pomoč!
21.10.2004 10:55:16   
Venera
Punce pozdravljene,

vem, da se že dolgo nisem javila, ampak žal ni bilo časa. Saj vem, vsak izgovor je dober:)-. Saj se kesam!

Danes sem v 23. tednu in sem bila na morfologiji. Baje je z otročkom vse BP. Edino kar je ging. rekla, da se ji zdi manj plodovne vode, kot običajno in da moram prit še enkrat - čez en teden, da bon videla. Rekla sicer ni nič, da bi bilo kaj narobe. Ampka zdaj pa me vseeno skrbi. Kaj bi to pomenilo!
S čim je povezana količina?

Če mi bo katera lahko pomagala bom zelo vesela!
Hvala in lp vsem!
Venera in :duda: ( se ni videl spol ):(
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.10.2004 11:57:39   
CUKRČEK
Ojla, tudi jaz sem bila v nosečnosti močno prestrašena, ker je gin. igotovil preveč plodovnice.
Baje naj bi to lahko pomenilo kake okvare otroka. Čez teden sem imela znova pregled in je bilo vse OK. :bravo:
Sedaj imam povsem zdravo hčerkico. :duda: Nič se en boj-verjemi, da bo vse uredu s tvojim otrokom.
(mene je še bolj skrbelo, ker me je gin. ves čas ustrahoval, ker nisem bila na nuhalni svetlini).

lp in lepo :nosecka:

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2004 12:04:31   
Martina27
Ojla!
Sem te že prav pogrešala na forumu,ker te nisem nikjer zasledila.Mi je bilo čudno in sem že mislila,da je kaj narobe.

No,pa hvala bogu ni.Sicer nimam pojma glede te plodovne vode,ampak upam, da bo do naslednjič vse ok.Kje pa si bila na morfologiji?

Jaz sem imela 06.10 na Fontani pri dr.Japlu anatomijo(zdi se mi da je to isto kakor morfologija)in je z mojim pikecom vse ok.Prav lepo je pokazal lulčija in zdravnik mi ga je posnel na kaseto.

Katera ginekologinja pa te je pregledovala?Jaz srčno upam,da boš naslednjič povedala da je vse ok in da ti pikec ali pikica prav veselo plava v trebuščku.

Ti se kar lepo pomiri.ker mislim,da če bi to bilo tako zelo narobe,bi te kar dali v bolnišnico.

Lepo bodi,pa javi se nam še kaj,mislim bolj pogosto,da vem kako je z vama.A ti že zlo miga?Moj je pravi atlet,tako da ga je ati že prav lepo občutil ko je dal roko na trebuh.

Pobožaj bušija in lepo bodita.

MARTINA IN ŽAN TAI

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2004 12:06:51   
Venera
Hvala za odgovor.
Ja mene ni nič prestrašila, ker je rekla, da je vse BP, da lepo raste in se razvija!
Vem, da če je preveč plodovne vode, da je možnost gestacijskega diabetisa. Če pa je manj, pa nisem nikjer zasledila.
Pa glede na to, da je bila moja ging mirna in ni nič komplicirala, potem tudi jaz ne bom!

Hvala za spodbudne besede!
lp
Venera

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2004 12:12:52   
Venera
Ojla Martina,

ja res nisem in nisem našla časa, da bi kaj napisala. Tu in tam sem se sicer prijavila in pogledala kako pošto, ampka to je tudi vse. V službi je veliko dela, doma pa se mi ne da, da bi še po internetu surfala!

Drugače se super počutim, naši pikec, ali pikica lepo brca, to je res nekaj najlepšega!:bravo:9nebesa.

Glede na to, da moja zdravnica ni nič paničarila, potem verjetno ni kaj resnega. Glede na to, da lepo raste. Bomo pa zdaj videli v četrtek še enkrat!

Morfologijo mi je delala kar moja gin. v ZD - dr Petrovičeva! zelo dobra zdravnica! jaz sem zadovoljna z njo!

tako, se še kaj javim!
lp
Venera

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?